djole grunf 100 Napisano Decembar 11, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bisaga je fazon, ako postoji getlin mora postojati i magacin za municiju xexex U svakom slucaju sacekajte da vidite kad se to kazance istapacira u kozu pa jos isprosivanih savova, siguran sam da ce mnogi promeniti misljenje. OK. postujem ovo, al u tom slucaju mozda bi bio veci fazon kad bi nasao negde onu pravu kutiju za municiju ( onu vecu ), pa da nju stavis ? I mozda kad bi nasao i onaj redenik od mitraljeza , pa ga od kutije provuces ispod sedista do auspuha ? ;D ;D ;D Jes a ko bi nashoj narodnoj miliciji objasnio da je to fazon i da ne puca .... i da ne treba na vanredni tehnichki i dozvola za noshenje oruzja ...da nije prokrijumcharen sa Kosova i da nece ......ne predstavlja opasnost po javnu bezbednost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ti im samo reci da si lud i da kao takvom tebi netreba dozvola i nece te vise dirati. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 11, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan KO JOS LUDOM VERUJE? JEDINO DA NAIDJE NEKA MALA ZBUNJENA...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jes a ko bi nashoj narodnoj miliciji objasnio da je to fazon i da ne puca .... i da ne treba na vanredni tehnichki i dozvola za noshenje oruzja ...da nije prokrijumcharen sa Kosova i da nece ......ne predstavlja opasnost po javnu bezbednost ;D Dobro, ne mora redenik ( ideja ipak nije losa ), al vojna kaseta mislim da bi mu " Legla " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kaseta ima na vojnom otpadu u zemunu ... i to u vishe razlichitih velichina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan E pa braco danas sam doziveo pravo razocarenje, bio sam gotovo siguran da ce se getlin vrteti bar na punom gasu. Danas sam pritegao auspuh, ubacio dihtunge do glave na izduv napravio i montirao cevcice u auspuh koje treba da usmere gasove u zakrilca na rotirajucem delu izduva i,i,i,i,i,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nistaaaaaaaaa, cak i na punom gasu rotacija je minimalna i ako je kuglicni lezaj savrsen. Spoznaja konacna je da IPAK ovaj agregat nema potisak za tako nesto, izduvni gasovi su toliko slabi da se moze motor ugasiti s jednim prstom. Jbg kad nadjem neki jaci agregat za neki drugi chopper pokusacu ponovo sa rotirajucim getlinom :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg EVO RESENJA napravi mu pogon preko menjaca i kad krenes on se okrece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Или на део који се ротира, споља навари лопатице под углом, па ће струјање ваздуха када је макина у покрету, да покреће "Гетлинга". ;D Апропо војне опреме: јесам ли ја до сада предложио да тај леви "куфер" буде миницијска кутија за митраљез, она велика, на чијој је средини пресом утиснута звезда и направљена као ребра ради чврстоће? Уз то, она има и занимљив поклопац са све шарком, па би се дало направити нешто занимљиво. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan E pa braco danas sam doziveo pravo razocarenje, Ma lep je taj ausuh i kada se ne okrece. Idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 12, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kaseta ima na vojnom otpadu u zemunu ... i to u vishe razlichitih velichina blize informacije vojni otpad radno vreme ,adresa , unapred zaHVALAN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa "deki 59". Pa sta ako se ne okrece! Jaka stvar. Samo napred! Cekamo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Apropo hromiranja, bio sam skoro impresioniran kvalitetom i sjajem hroma kojeg rade u KTITORu, znate onaj kičerica nameštaj ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Apropo hromiranja, bio sam skoro impresioniran kvalitetom i sjajem hroma kojeg rade u KTITORu, znate onaj kičerica nameštaj ;D ;D ;D ;D ;D Mislim da ktitor nista ne hromira sam, verovatno kupuje gotove elemente za namestaj, hromiranje je prljava tehnologija i zahteva mnogo mesta za kade. Sta ce ktitoru to kad ima da se kupu, oni samo srafcigerisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Vojni otpad u zemunu , neznam ulicu , ali idesh Cara dushana i negde pred kraj skrenesh levo i pitaj gde je vojska , dal kasarna ili tako neshto i tu je taj otpad , tj prodavnica i ostalo po dvorishtu al ne izgleda kao otpad ... nemogu drugachije da ti pomognem ni ja nisam siguran da bih mogao da nabodem iz prve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan jos dve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 13, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan bravo zube zeleni... ovacije ...jos dva kila da mu okachis pa ce uz Kaludjerac samo ako mu pomazes nogama ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlicno ocekivao sam nesto na tu foru. Forest bi mogao tako nesto umesto onih bocnih plastika samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo proveri koliko ce da svira u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan odlicno ocekivao sam nesto na tu foru. Forest bi mogao tako nesto umesto onih bocnih plastika samo tako nastavi da znas brate,fenomenalna ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate Foreste vidim ja da ce Oblak imati posla i posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nego sta,samo ako se nas drug Oblak slaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Apropo hromiranja, bio sam skoro impresioniran kvalitetom i sjajem hroma kojeg rade u KTITORu, znate onaj kičerica nameštaj ;D ;D ;D ;D ;D Mislim da ktitor nista ne hromira sam, verovatno kupuje gotove elemente za namestaj, hromiranje je prljava tehnologija i zahteva mnogo mesta za kade. Sta ce ktitoru to kad ima da se kupu, oni samo srafcigerisu I ja mislio, ali kada mi donesoše komade za GUZZIa 750 t3 ja se isekooooooooo, a u pitanju je zadna viljuška, kroz koju BTW prolazi kardanska osovina i kači se i reduktor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan nego sta,samo ako se nas drug Oblak slaze Iskombinovacemo nesto u fazonu usis+roll bar+ pivo+ seka Nela :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Decembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ama ne može bre Nela, ona nam svima ne daj bože treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...