Jump to content

Moto Zajednica

OD KINESKOG PRAVIM AMERICKi CHOPERR

Recommended Posts

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

evo jedan prerađen kinez

Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim.

Istina je , moja greška , automatizmom sam c/p sliku motora sa agregatom honde rebel stavio pod preradu kineza , jer quigqi 250 ima isti takav agregat , dakle moguća je i njegova transformacija u ovako nešto .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1261 postova

evo jedan prerađen kinez

Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim.

Istina je , moja greška , automatizmom sam c/p sliku motora sa agregatom honde rebel stavio pod preradu kineza , jer quigqi 250 ima isti takav agregat , dakle moguća je i njegova transformacija u ovako nešto .

Štos je u tome da Heiwa ne pravi prepravke motorcikala, već samo kupuje agregat od honde. Ostatak je aftermarket delovi i njihov ram.

• U prolazu, 31 postova

SVAKA CAST!

Ima izreka koja kaze "Opinions are like assholes... Every ass has one!"

Ali to me, kao ni druge magarce nece spreciti da iznesem svoje misljenje!

Pre svega, vidim da su i drugi sugerisali da probas da nadjes neke felne sa zbicama, i tu se slazem sa njima (posto pripadam skoli ucenja da su to jedini tockovi koji idu uz klasicne motore i njihove prerade!).

Drugo, tvoja prva ideja za farbu (bez bela kombinacija) me je potpuno odusevila i mislim da treba da je se drzis.

Pozdrav, i nastavi da nas izvestavas!

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ...

harley davidson ova svetlija

http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5412.jpg

electric orange (focus st)

http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5998.jpg

imam josh neke nego neznam gde su mi :) al idi pogledaj ima svashta

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ...

U pravu si definitivno cu te poslusati, ova grfit siva izgleda sjajno

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Da makni to koferce,vrati ga nindza kornjacama. (shalim se)  ;D

Predlog,mozda nebi bilo lose da napravis pravi sisi bar kakav i dolikuje jednom pravom choperu,sa nekim znakom mozda na kraju.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Svidja mi se, jos dok napravis sediste - bice pravi !

Pitanje: Jel ostavljas ovaj levi kofer, il je to samo za probu ?  Mozda bi mogao kad napravis sediste - da podignes nosace kofera , pa da stavis oba ( valjda nece biti previsoko ). Ovako mi je nekako asimetrican .

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Bravo Oblake !!! Shta reci genija si !! E ljudi ne kritikujte bisage treba jedna i treba tu to je bre estetika nesimetrichnog i morate shiroko da gledate ,shto bi Anglosaksonci rekli "big PIcture" to je samo jedan stepen vise u transformaciji u "leptira" ;D ;D chek kad ga dovati tapetar, farbar ,,chek bre malo ljudi znam ja oblaka ko da nas je ista majka rodila , uporan je ko nenormalan, samo brate ne probijaj budzet ipak recesija je a triess evra je triess...... ;D ;D

Jedna bisaga je fazon, ako postoji getlin mora postojati i magacin za municiju xexex U svakom slucaju sacekajte da vidite kad se to kazance istapacira u kozu pa jos isprosivanih savova, siguran sam da ce mnogi promeniti misljenje.

Nisam josh, hocu sutra da mu namestim neke cevcice koje bi trebale da usmere gasove i da zavrte getlin gun. Gotovo sam siguran da ce vrteti dobro bar na vecem gasu

• Drug član, 1261 postova

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Ne u farbaru, ne kartice.................................

Svojevremeno sam krenuo da kupim Kawasaki zelenu, a vratio se kući sa ocean blue metalic super cristal pink perl, a to nisam hteo nikako da kupim. ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Odlicno je! :) Nemoj sisi bar stavljati ni slucajno, unistava liniju motora, nece liciti ni na sta, ovako je bolje ;) ;) Coperima ne treba sisi bar ;D

I da, bilo bi super ako bi nasao neki manji far ;)

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind

Znachi Oblake, svaka cast!!!

Danas sam pocheo da pratim ovu temu i ima da izgorim dok ga ne zavrsis.

Kako li se chuje, zivo me interesuje.

Ko ce ti niklovati izduv?

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Ne u farbaru, ne kartice.................................

Svojevremeno sam krenuo da kupim Kawasaki zelenu, a vratio se kući sa ocean blue metalic super cristal pink perl, a to nisam hteo nikako da kupim. ;D ;D ;D

Neznam ja sam imao samo dobra iskustva , ako se plashish da te zeznu trazi Zokija :)

Niklovanje ne nikako u DES jeste jeftino i odoka naplacuju ali je dekorativno , Bolje je odneti u Gradic pejton sa zadnje strane neznam kako se zove firma al poznati su , inache pogon im je u shimanovcima, samo ne zaboravi da morash sve da ispolirash do perfekcije ... neznam da li si razmishljao o titanizaciji ima u sremskoj mitrovici , boja kao niklovano samo osim "bele" ima i zuta kao zlato polirano, crvena , plava , zelena i slichno ... a i titanizacija je mnogo bolja od niklovanja zato shto se neljushti vec je titanijumom bombardovan materijal pa ulazi u materijal 100mikrona :)

e da i jedan lin malo za razonodu ochiju

http://www.tailgunnerexhaust.com/special-bikes08.php

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Nemoj sisi bar stavljati ni slucajno, unistava liniju motora, nece liciti ni na sta, ovako je bolje ;) ;) Coperima ne treba sisi bar ;D

Ne bih se slozio ovim sto je boldirano!!

Ali sve je u ukusima.

Sto se ovog motora konkretno tice, njemu ne bi lezao sissy...suvise mu je zadnji kraj "debeo" za sissy!!

2 Oblak...

Po stolicama vidim odakle ti masine za savijanje cevi  :D :D

Samo napred bice ovo lepa masina na kraju, vidim da si malo koristio i web fazone OCC-a...Super!!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jedna bisaga je fazon, ako postoji getlin mora postojati i magacin za municiju xexex U svakom slucaju sacekajte da vidite kad se to kazance istapacira u kozu pa jos isprosivanih savova, siguran sam da ce mnogi promeniti misljenje.

OK. postujem ovo, al u tom slucaju mozda bi bio veci fazon kad bi nasao negde onu pravu kutiju za municiju ( onu vecu ), pa da nju stavis ?  I mozda kad bi nasao i onaj redenik od mitraljeza , pa ga od kutije provuces ispod sedista do auspuha ?  ;D  ;D  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja