m900 227 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan prerađen kinez Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim. Istina je , moja greška , automatizmom sam c/p sliku motora sa agregatom honde rebel stavio pod preradu kineza , jer quigqi 250 ima isti takav agregat , dakle moguća je i njegova transformacija u ovako nešto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan prerađen kinez Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim. Istina je , moja greška , automatizmom sam c/p sliku motora sa agregatom honde rebel stavio pod preradu kineza , jer quigqi 250 ima isti takav agregat , dakle moguća je i njegova transformacija u ovako nešto . Štos je u tome da Heiwa ne pravi prepravke motorcikala, već samo kupuje agregat od honde. Ostatak je aftermarket delovi i njihov ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 25 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST! Ima izreka koja kaze "Opinions are like assholes... Every ass has one!" Ali to me, kao ni druge magarce nece spreciti da iznesem svoje misljenje! Pre svega, vidim da su i drugi sugerisali da probas da nadjes neke felne sa zbicama, i tu se slazem sa njima (posto pripadam skoli ucenja da su to jedini tockovi koji idu uz klasicne motore i njihove prerade!). Drugo, tvoja prva ideja za farbu (bez bela kombinacija) me je potpuno odusevila i mislim da treba da je se drzis. Pozdrav, i nastavi da nas izvestavas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Hvala saab 93 ovo sa bojama je vise nego korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ... harley davidson ova svetlija http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5412.jpg electric orange (focus st) http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5998.jpg imam josh neke nego neznam gde su mi al idi pogledaj ima svashta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ... harley davidson ova svetlija http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5412.jpg electric orange (focus st) http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5998.jpg imam josh neke nego neznam gde su mi al idi pogledaj ima svashta U pravu si definitivno cu te poslusati, ova grfit siva izgleda sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno da okacim novije slike, slobodno komentarisite i kacite predloge, svaki savet je dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan I josh slika u ovoj fazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, umesto onog koferceta sa leve strane, trebalo bi da stoji bisaga!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da makni to koferce,vrati ga nindza kornjacama. (shalim se) ;D Predlog,mozda nebi bilo lose da napravis pravi sisi bar kakav i dolikuje jednom pravom choperu,sa nekim znakom mozda na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se, jos dok napravis sediste - bice pravi ! Pitanje: Jel ostavljas ovaj levi kofer, il je to samo za probu ? Mozda bi mogao kad napravis sediste - da podignes nosace kofera , pa da stavis oba ( valjda nece biti previsoko ). Ovako mi je nekako asimetrican . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 9, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Oblake !!! Shta reci genija si !! E ljudi ne kritikujte bisage treba jedna i treba tu to je bre estetika nesimetrichnog i morate shiroko da gledate ,shto bi Anglosaksonci rekli "big PIcture" to je samo jedan stepen vise u transformaciji u "leptira" ;D ;D chek kad ga dovati tapetar, farbar ,,chek bre malo ljudi znam ja oblaka ko da nas je ista majka rodila , uporan je ko nenormalan, samo brate ne probijaj budzet ipak recesija je a triess evra je triess...... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bisaga je fazon, ako postoji getlin mora postojati i magacin za municiju xexex U svakom slucaju sacekajte da vidite kad se to kazance istapacira u kozu pa jos isprosivanih savova, siguran sam da ce mnogi promeniti misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga palio? Kako se cuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam josh, hocu sutra da mu namestim neke cevcice koje bi trebale da usmere gasove i da zavrte getlin gun. Gotovo sam siguran da ce vrteti dobro bar na vecem gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Taman da znas kad predje u crveno 'ajde, jedva cekamo da vidimo spremnu makinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih menjao ovaj far i zadnji blatobran!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ... harley davidson ova svetlija http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5412.jpg electric orange (focus st) http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5998.jpg imam josh neke nego neznam gde su mi al idi pogledaj ima svashta NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Ne u farbaru, ne kartice................................. Svojevremeno sam krenuo da kupim Kawasaki zelenu, a vratio se kući sa ocean blue metalic super cristal pink perl, a to nisam hteo nikako da kupim. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je! Nemoj sisi bar stavljati ni slucajno, unistava liniju motora, nece liciti ni na sta, ovako je bolje ;) Coperima ne treba sisi bar ;D I da, bilo bi super ako bi nasao neki manji far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mlogo mi se svidza! samo nastavi tako Oblake,bice ovo jako lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Znachi Oblake, svaka cast!!! Danas sam pocheo da pratim ovu temu i ima da izgorim dok ga ne zavrsis. Kako li se chuje, zivo me interesuje. Ko ce ti niklovati izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Niklovanje u Des u Kajmakcalansku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da se mesham , jer nevolim ni meni da se meshaju kad neshto smislim ... ali shto se boje tiche moja preporuka je da odesh u Max Mayer , Zvezdara, Severni bulevar broj nemam pojma koji , i da trazish lepo ton kartu za boje za motrcikle ima nekoliko ton karti za razne motore itd i lepo izabershe shta ti se svidja , objasni samo da ocesh da izaberesh i da farbash neshto trece , ja sam tako izabrao boje kad sam radio kumu ladu , pa je jedna bila od harlija a druga nemam vishe ni pojma od chega i josh su bile 20 i 50 % perla ... znachi kad budesh uzivo video uzorke tek cesh onda znati jer nije vishe samo metalik , ima 3-4 velichine kristala , ima kristala u razlichitim bojama , ima raznih podloga, ima candy boja(npr crvena ali providna ako me razumesh) itd ... evo par slika da steknesh utisak ... harley davidson ova svetlija http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5412.jpg electric orange (focus st) http://i95.photobucket.com/albums/l157/jovovic/2007%20Lada/IMG_5998.jpg imam josh neke nego neznam gde su mi al idi pogledaj ima svashta NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Ne u farbaru, ne kartice................................. Svojevremeno sam krenuo da kupim Kawasaki zelenu, a vratio se kući sa ocean blue metalic super cristal pink perl, a to nisam hteo nikako da kupim. ;D ;D ;D Neznam ja sam imao samo dobra iskustva , ako se plashish da te zeznu trazi Zokija Niklovanje ne nikako u DES jeste jeftino i odoka naplacuju ali je dekorativno , Bolje je odneti u Gradic pejton sa zadnje strane neznam kako se zove firma al poznati su , inache pogon im je u shimanovcima, samo ne zaboravi da morash sve da ispolirash do perfekcije ... neznam da li si razmishljao o titanizaciji ima u sremskoj mitrovici , boja kao niklovano samo osim "bele" ima i zuta kao zlato polirano, crvena , plava , zelena i slichno ... a i titanizacija je mnogo bolja od niklovanja zato shto se neljushti vec je titanijumom bombardovan materijal pa ulazi u materijal 100mikrona e da i jedan lin malo za razonodu ochiju http://www.tailgunnerexhaust.com/special-bikes08.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sisi bar stavljati ni slucajno, unistava liniju motora, nece liciti ni na sta, ovako je bolje ;) Coperima ne treba sisi bar ;D Ne bih se slozio ovim sto je boldirano!! Ali sve je u ukusima. Sto se ovog motora konkretno tice, njemu ne bi lezao sissy...suvise mu je zadnji kraj "debeo" za sissy!! 2 Oblak... Po stolicama vidim odakle ti masine za savijanje cevi :D Samo napred bice ovo lepa masina na kraju, vidim da si malo koristio i web fazone OCC-a...Super!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 11, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bisaga je fazon, ako postoji getlin mora postojati i magacin za municiju xexex U svakom slucaju sacekajte da vidite kad se to kazance istapacira u kozu pa jos isprosivanih savova, siguran sam da ce mnogi promeniti misljenje. OK. postujem ovo, al u tom slucaju mozda bi bio veci fazon kad bi nasao negde onu pravu kutiju za municiju ( onu vecu ), pa da nju stavis ? I mozda kad bi nasao i onaj redenik od mitraljeza , pa ga od kutije provuces ispod sedista do auspuha ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...