djole grunf 100 Napisano Januar 19, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi krajnje vreme doslo , udjem u kucu a zena mi po kuci seta svoju moto jaknu! kaze da joj se voza motorom!! Pa sta ja da kazem, kad je i nju kriza uhvatila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju naplašio,prvi put sam je vozio kao kreten i sad neće na motor. Sad se kajem,bolje da sam je prvi put normalno provozao,sad bi išla samnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju naplašio,prvi put sam je vozio kao kreten i sad neće na motor. :D Mladost-ludost. Desava se, nisi jedini kojeg znam, ali "tiha voda breg roni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju naplašio,prvi put sam je vozio kao kreten i sad neće na motor. Sad se kajem,bolje da sam je prvi put normalno provozao,sad bi išla samnom. Jadnica, ala si kvaran covece! E sad na kaznu na parking, pa dok se zena ne otkravi, nema na cestu! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uradio iz gluposti.Da joj pokažem kako ide Kineski čoper ;D Neće ni da čuje za njega više.Da beda bude veća,ja nosio kacigu a ona ne ;D Još nas je videla tašta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uradio iz gluposti.Da joj pokažem kako ide Kineski čoper ;D Neće ni da čuje za njega više.Da beda bude veća,ja nosio kacigu a ona ne ;D Još nas je videla tašta ;D :D Ufffffffffff. Cekaj malo da otopli-pa polako. Imaj u vidu da se sada plasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uradio iz gluposti.Da joj pokažem kako ide Kineski čoper ;D Neće ni da čuje za njega više.Da beda bude veća,ja nosio kacigu a ona ne ;D Još nas je videla tašta ;D uf to je bash loshe :D sledeci put ona da vozi sa kacigom a ti da sedis iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uradio iz gluposti.Da joj pokažem kako ide Kineski čoper ;D Neće ni da čuje za njega više.Da beda bude veća,ja nosio kacigu a ona ne ;D Još nas je videla tašta ;D Brateeeeeeee, cudi me da i ti jos uvek vozis motor... Meni je tasta doktorka, pa je bilo ako meni dodjes u hitnu, bolje se odmah sam zakopaj! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Brateeeeeeee, cudi me da i ti jos uvek vozis motor... Meni je tasta doktorka, pa je bilo ako meni dodjes u hitnu, bolje se odmah sam zakopaj! ;D ;D ;D Ajde mali off. Nidzo danas ti je idealan dan da malo provozas novu makinu po kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uradio iz gluposti.Da joj pokažem kako ide Kineski čoper ;D Neće ni da čuje za njega više.Da beda bude veća,ja nosio kacigu a ona ne ;D Još nas je videla tašta ;D Brateeeeeeee, cudi me da i ti jos uvek vozis motor... Meni je tasta doktorka, pa je bilo ako meni dodjes u hitnu, bolje se odmah sam zakopaj! ;D ;D ;D Mene moja tašta voli,čim me vidi odmah zapali cigaru ;D Valjda se od sreće zena opusti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to od radosti sto te vidi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 20, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan moja zena u pocetku nije volela da se vozi nesto previse ali malo po malo krenula zbog logike (kaze sebi bolje ja nego neka mladja ) i sad nema sanse da je se otresem , par puta nocna voznja groz pust beograd lagano i nikad vise nije rekla ne , obozava tockove. kad sam hteo da prodam motor nije dala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I moja zena kaze: Bolje ja nego neka mladja... Ljudi sta je sa Oblakom, Ovo je tema OD KINESKOG PRAVIM...Pa nema covjeka ni u plece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan moja zena u pocetku nije volela da se vozi nesto previse ali malo po malo krenula zbog logike (kaze sebi bolje ja nego neka mladja ) i sad nema sanse da je se otresem , par puta nocna voznja groz pust beograd lagano i nikad vise nije rekla ne , obozava tockove. kad sam hteo da prodam motor nije dala . Купи и њој моторче. Ето Ниџа има једног "Кинеза" кога продаје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam mislio da otvorim novu temu;da li ženu navikavati na motor? Mislim,šta će nama mlađe,lepše,utegnutije,NASMEJANIJE,poželjnije,naivnije,... Mislim,čemu to vodi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam mislio da otvorim novu temu;da li ženu navikavati na motor? Mislim,šta će nama mlađe,lepše,utegnutije,NASMEJANIJE,poželjnije,naivnije,... Mislim,čemu to vodi ;D ;D ja cu ti reci bludu i nemoralu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam mislio da otvorim novu temu;da li ženu navikavati na motor? Mislim,šta će nama mlađe,lepše,utegnutije,NASMEJANIJE,poželjnije,naivnije,... Mislim,čemu to vodi ;D ;D ja cu ti reci bludu i nemoralu... ;D ;D ;D mmmmmmmmmmm DzOKS voli nemoral... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne kvarite temu, postoje druge teme koje se tiču vaše priče, a ova tema je baš lepa i kvalitetna da bi se u jnoj razgovaralo o nečemu što nema veze sa prepravljanjem motocikla. Znam da niste namerno, zima je najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Најзли, ма слободно пребаци ово ћаскање у кинески офф. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,preterasmo. Evo,da bi se oprao,slikaću mog kineza čim završim zadnji branik,prepravljam ga od postojećeg,imaće sasvim drugi izgled. Nadam se da će se Oblak uskoro aktivirati,poslednje što je odlučio bila je zelena boja za motor.Meni se lično više sviđala plava,ali od kad je rekao da će zelenu,tako i zamišljam Chitumu.Možda ispadne lepše nego da je plavu.Videćemo. Ima li ko neki predlog u vezi Chitume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Metalik zelena, obavezno ! Sa svim onim cevima ima da cucne k'o dupe u noshu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixi 1 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast lepo si to zamislio.Sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Alo oblake! ;-) Ajde vise, oznoji nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran sta prica ali ga je sastavio majsorski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kako mi se svidja prednja guma kuku ... samo neznam kako se ponasha sa njom u krivinama ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...