lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mitraljezac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto su mi poznati nesto ti retrovizori,kao da forrest ima iste takve. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a ne, moji su jos manji, a i ovi mogu da se podesavaju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Mitraljezac... e za TOG bas TOG mitraljezca sam trazi karike pa ako znate gdje ima molim vas dojavite...rijec je o suzukiu 450 trenutno je u vlasnistvu mog prijatelja a izradu potpisuje "djubre" lijep i zahvalan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ebes motor bez okruglog fara (moje misljenje) ;D felgice pobrusit i ispolirat do visokog sjaja i bjeli rub gume... na bjlu perlu zlatnim okerom napraviti airbrush.... indijanske uzorke neke :o ;D imas neki alternativan nacin kako napraviti WW gumu, osim kupiti original? Farbanje obicnom farbom se ne isplati jer puca... sad se sjetih necega ali neznam gdje to kod Vas ima.... farbach pomagaj... 2K-elastic,aditiv koji se dodaje u boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Radovi se polako priblizavaju farbariji, sve je uglavnom napasovano, ostaju jos samo neke sitnice i manji zahvati, uskoro pocinje totalno rasturanje pa peskarenje rama i plastifikacija. Jedino me jos muci boja ne mogu da se odlucim pa bi mi jako pomogli predlozi, znaci interesuje me kombinacija boje za ram i za ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao majstore! Ali potpuno se slazem sa svima koji smatraju da obavezno moras da promjenis prednji far! Ovaj se meni ne svidja (ako je uopste vazno sta se meni svidja)! ;-) Jedva cekam nove slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd ga slikaj aparatom iz nekoliko uglova pa postavi da razmisljamo o farbi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Radovi se polako priblizavaju farbariji, sve je uglavnom napasovano, ostaju jos samo neke sitnice i manji zahvati, uskoro pocinje totalno rasturanje pa peskarenje rama i plastifikacija. Jedino me jos muci boja ne mogu da se odlucim pa bi mi jako pomogli predlozi, znaci interesuje me kombinacija boje za ram i za ostalo Pogledaj ovde :http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26667.0 Head je postavio gomilu slika Choperra, pregledaj, ma mozda dobijes ideju i inspiraciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Bio sam na Bubanj Potoku u subotu i bas nista nisam nasao interesantno sto bi mogao da ugradis u tvoj motor. Ako nisi isao,nisi nista propustio.Sto se tice boje,ja bih ga ofarbao u svetlo plavu boju,metalik,da bude svetla ali jaka.Ram bi ostao mat crn,a rol bar koji si pravio bih poniklovao.Mislim da bi tako motor izgledao sveze,drugacije od ovih nasih a i dobio bi velicinu zbog svetle boje i obilja hroma. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Verovao ili ne al u zadnjih par dana sam resio da ga farbam u svetlo plavu rezervoat i blatobrane. ram sam mislio da plastificiram u silver metalik mada sam jos pri ideji da i ram ide u plavu. Sediste sam mislio da tapaciram u oker kozu, otprilike ta kombinacija boja postoji kod alfe ( svetlo plava karoserija a enterijer u bez kozi) Mislim da cu za vikend u Pancevo pa mogu da dodjem do tebe da se druzimoi popijemo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno,ako dolazis javi se,ostavio sam ti broj na pp. Mozda se rodi neka ideja a i popicemo u cast PRVE Kineske prerade! Imam i Louisov katalog,ako zatreba. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Verovao ili ne al u zadnjih par dana sam resio da ga farbam u svetlo plavu rezervoat i blatobrane. ram sam mislio da plastificiram u silver metalik mada sam jos pri ideji da i ram ide u plavu. Sediste sam mislio da tapaciram u oker kozu, otprilike ta kombinacija boja postoji kod alfe ( svetlo plava karoserija a enterijer u bez kozi) Mislim da cu za vikend u Pancevo pa mogu da dodjem do tebe da se druzimoi popijemo nesto. Mislim da bi bilo zanimljivije da ram nije u istoj boji. Opet ako ram bude isto u plavoj, mozda motor ispadne malo elegantniji i "stealth"-niji. Al sam od pomoci, ni sam nisam siguran. Nego kad vec nisu hteli da ti prodaju rezervoar ovi iz sprinta, mozda da malo prepravis svoj. secnes po sredini i onda popunis i pozadi malo nastavis limovima, da dobijes izduzeniji izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 3, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan tesko da od rezanja rezervoara ima nesto tanak je a i moze da eksplodira prilikom zavarivanja uostalom znam da je ovaj motor samo "prvenac" u nizu koji se sprema i sam genija kljucha u mom bratu!! Neka ovog nek ostane ovako a sledeci cemo da radimo "face lifting" pozdrav Blackbite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Tako je batice, ako bude nesto od viragovog agregata 500kuba bice neko ozbiljno i skupo zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ram netreba da bude u plavoj boji.Lepo bi bilo da je on silver metalik,a ako ga plastificiras bice jos mocniji i ozbiljniji. Oker koza obavezno,rezervoar i branici svetlo plava perla metalik,to je moje misljenje,a vidim da si bas na istu ideju dosao. Dolazis li za vikend?Ovi moji Shaolini bi da se popije u zdravlje tvog bajka. Nego,bila bi bas fora da ga izlozis na sajmu na prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguce ako ne bude neka komplikovana peripetija. idem u Pancevo najverovatnije pa cu ti se obavezno javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dodao jos par nekih detalja i pop...dim i skinem auspuh odsecem mitraljez koji je bio na njemu i uradim novi al se ovaj vrti kao pravi sutra slikam sve aparatom i stavljam na temu da polemisemo o boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za novi auspuh, ne trpis kompromise, ako nisi necim 100% zadovoljan ides iz pocetka. Sa takvim stavom ne moze prerada da ispadne lose. Lepo da ga uslikas iz vise uglova, pa da ga bolje ocenimo i procenimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan predlozio bih ti da stavis neke lepse tockove tj.neke zbice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo slicica brate Oblake,sto si lenj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan prerađen kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan prerađen kinez Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan prerađen kinez Nažalost u pitanju je firma HEIWA, a to je prokleto daleko od kineza, a agregat je Honda Rebel 250, mislim. Ni meni bas ne izgleda kao kineski, nesto ne pronalazim zajednicke komponente osim masine, koja je kao sa rebelke, ili 250ccm kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...