ssaallee 8 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je u Velikom parku u Kragujevcu po prici ocevidaca negde posle ponoci poginuo na licu mesta momak tako sto je sa CBR-kom u punoj brzini udario u stablo na koje ga je bacila izbocina sa pesackog trotoara kojom se on inace nedozvoljeno kretao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Andjeli s njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan No comment! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan U punoj brzini trotoarom :shock: R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2805 Napisano Jul 26, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan No coment.. R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citao danas u novinama... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 27, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan kamikazyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (malo crnog humora) RIP p.s malo mi je vise pun Qurac takvih prica koa sto je ova.... svako danas seda na jake masine... zanat se pece.....a ne odma pa 1000 ... juce sam bila prisutna kad je decko koji nema pojma sta znaci rec motor kupio R1 i sta mislite kako ce zavrsiti????bez obzira sto ga ja znam zao mi je tog decka al...brate mili ....niko od nasih nebi tako nesto uradio Qurcio se na TROTOARU uzas jos jednom RIP tuzno jeste ...... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 28, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. nazalost ima mnogo takvih "genijalaca", danas dok sam se vracao s posla. Stojim na semaforu u dzona knedija i cekam da se ukljucim na djadu pored juge. Kad dvojica na prastarom honda skuteru voze se trotoraom preko pesackog pa ponovo na trotoar i vozi mishko... totalno bezpotrebno jer su sve tri trake na ulici bile manje vishe prazne... Zivo me interesuje sta se desava u glavama takvih ljudi. MOgu da razumem da neko zuri i trotoarom obidje nesto (razumem iako ne odobravam). Ali ovo... samo jedna rech idioti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jul 28, 2006 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Strashno. Dokle wishe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 31, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ja uzimam 150 cc? pa bas zbog toga. lagano u samom startu. vozio sam razne mashine, cak sta vise i r1. nije to za mene jos uvek. mozda iduce padne r6 al r1 je jos ne. R.I.P. bro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...