Madiv 101 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za izbacenu bradu ne bih znao, medjutim za kacketic vec mogu imati neku ideju Mada, kad razmislim, imam neku drumsku matoru kacigu koju sam koristio dok nisam ovo uzeo, i cim se malo brze povezes vetar produvava ispod kacige, e sa ovom toga nema, pritom na dnu tog dela, tacno ispod brade postoji .. erm.. hm.. neki elasticni maleni materijal koji verovatno doprinosi tome na neki nacin. a sto se vizira tice. 1. kada se vozi kroz shumovit put ili nesto gde se cesto smenjuju sunce/senke znaci jer konstantno baca senku na oci, pa nema flashy efekta. 2. takodje, nadam se da se ova strana nece pokazati prilikom pada stiti vizir Umalo da zaboravim, u prethodnom postu nisam naveo 2 jako bitne stvari 1. vizir se u opste ne magli, cak i kada se dishe na usta 2. ovo je od svih enduro kaciga (probao HJC, Airoh, Arai, Shoei) jedina gde bez problerma (uzasno-neprijatnog osecaja bola i zuljanja) mogu da stavim moje (blago retardirane oakley naocale koje su malo zaobljene). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Shoei Xr-1000 Rogue Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Brate daj prevedi ovo na srpski,a i uvek sam se pitao koja je osnovna svrha one izbacene brade i kacketica kod cross kaciga??? Kazem, vrlo lepo, zaista. Inace kacketic (ili sirit), sluzi da (u off roud-u) blato koje izlece ispod zadnjeg tocka ne pada na vizir. Cemu sluzi njuska, nemam pojma. Znam brate toliko engleski ,al nisam znao da se kacketic kaze sirit. ??? Hvala za objasnjenje,ako neko sazna cemu dugacka brata nek napise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu jedno kratko pitanje za ljude koji pored integrisanog dodatnog suncanog vizira imaju i naocare za vid - da li vam vizir na bilo koji nacin smeta? Hteo bih da narucim jednu kacigu pa rekoh da se ne kockam nego da lepo pitam za savet iskusnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1925 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znas, sta, ja ne nosim naocare, samo one za blizu, pa ne znam. Medjutim imam kacigu sa integrisanim suncanim vizirom i rekao bih da ne bi smetao jer je prilicno daleko, na pr. na pola nosa (zavisi kolika ti je puska ;D). Mislim da ne bi smetao naocarima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan jer zna neko nesto vise o HELD kacigama.. imam dve ovakve, vecu i manju a ne znam nista skoro o njima isto tako imam i BIEFFE ni o njoj nista ne znam... ovu bieffe sam ja farbao jer je bila neka bezvezna boja... obe kacige su stvarno extra, nisam primetio nikakvu razliku izmedju njih i npr nolan kaciga koje sam probao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario nolan n62,nekako mi najbolje legla na glavu.Dal sam dobro uradio il sam mogo i bolje za te pare(17800). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan N62 je jedna super kaciga. Ja imam N61. Dal si mogo bolje za 170e? Po meni, svakako, mnogo bolje, ali bitno je da ti kaciga odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan AGV K-3 (moja) Grex R1 (od devojke) M2R (rezervna) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 95 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan AGV K-3 (moja) moze li brzi review...kakva je? buka preko 100khm? magljenje? jel dd kopca? koja je cena kod nas? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 14, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan AGV K-3 (moja) moze li brzi review...kakva je? buka preko 100khm? magljenje? jel dd kopca? koja je cena kod nas? poz Ala kasnim sa odgovorom Sorry - nije bucna preko 100 ako se nalazis u pravom polozaju - maglenje moze da bude progblem, desava se redovno - ja sam je platio 17.000,00 din - jako udobna, cak i za glavonje kao sto sam ja - lako se vadi postava - nemam zamerke kada je protok vazduha u pitanju evo i specifikacije: http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=248&Id_Grafica=312 Ja sam u principu zadovoljan, za te pare nisam mogao da nadjem bolju. Sledeca ce mi sigurno biti isto AGV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 27, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO450 The One 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 27, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle kradje uvex kacige, uzeo Held Sve je bilo ok kad sam je probao, ali posle vise od 20 minuta nosenja, pocinje da me steze na celu...i tako sve vise i vide...hocu da poludim, bas se unervozim. Da li neko ima neki predlog kako da to resim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Skalpiraj je malo mada mozda se i razgazi koliok je dugo imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 29, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 2 meseca...palo mi je na pamet da malo isecam postavu i da izdubim malo taj stiropor na tom mestu...ali ne znam sta da radim sa postavom posle, da li moze lepo da se zashije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 2 meseca...palo mi je na pamet da malo isecam postavu i da izdubim malo taj stiropor na tom mestu...ali ne znam sta da radim sa postavom posle, da li moze lepo da se zashije? hmmm mislio sam da se skida postava....verovatno moze da se zasije dobrone znam kakva je postava mozda mozes i prstim malo preko postave mada najbolje je da je malo recnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj tu i naruci drugu. mislim da ih i dalje ima u louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Shark S900 Glow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 29, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/shark-evoline/dot/ Ova je jos bolja...nisam znao da je shark tako dobar. Moracu da uzmem neku kada budem isao u Austriju, da lepo isprobam i odsedim pola sata u radnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/shark-evoline/dot/ Ova je jos bolja...nisam znao da je shark tako dobar. Moracu da uzmem neku kada budem isao u Austriju, da lepo isprobam i odsedim pola sata u radnji... Shark je odlican jos ako uzmes na snizenju pun pogodak....Ja sam devojci uzeo za 80 eura s800 a held tu ne moze ni da pridje kao ni ostale marke slicnog ranga kao i held..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG-15 Solid white http://www.hjc-europe.eu/index.php?id=17&L=7 http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/fg-15_white http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-fg-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Septembar 3, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Thor Helmets - Force - Gloss Blue/Black * Constructed of aramid, fiberglass and dyneema for superior strength and weight savings * Forehead vents circulate air throughout interior * Washable/removable Aqua-Trans liner keeps you cooler and drier * Integrated hi-flow mouthpiece with roost guard * EPS material extends throughout chin bar for increased strength * Top vent evacuates air * Side intake ports provide optimal air circulation * Constructed of carbon fiber, kevlar and dyneema for superior strength and weight savings * Easy-turn screws for visor adjustments * Contoured eyeport gasket improves goggle fit * DOT and Snell approved 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Marushin otisao danas u penziju.....od 2007-me odlicno posluzio....videcemo kakva ce biti zamena Shark RSI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od opcija za mene je i ta Shark kaciga, javljaj kakva je i kako lezi na vecim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...