stryker_026 168 Napisano April 1 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano April 1 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ProkaRoka Gde si pazario Arai? Preko ili kod onog lika u NS-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano April 1 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan, cas je gotivim, cas me nervira Mislim da cu jos ovu sezonu onda ce preci u kacigu za suvozace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano April 1 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 427 Napisano April 1 TVRD RAD, 237 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2025. at 10:13, 357_97 je napisao: @ProkaRoka Gde si pazario Arai? Preko ili kod onog lika u NS-u? Raširi Preko lika iz ns, odnosno fellipellimoto, imao L velicinu na stanju, mislim da je neko odustao pa sam je odmah uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano April 1 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2025. at 12:00, mali_zmaj je napisao: Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Raširi Ovo mi je prva flip-up kaciga pa mi je u pocetku buka bila trip ali valjda je to to. Naocare su pocele brzo da zezaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1276 Napisano April 2 Drug član, 541 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2025. at 9:07, stryker_026 je napisao: Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka Raširi a ovo hladno oruzje... jel neki custom made ili...?:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 168 Napisano April 2 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 4. 2025. at 6:47, KILEbg je napisao: a ovo hladno oruzje... jel neki custom made ili...?:) Raširi Da imam preko 4000 nozeva i knjiga i oko 40% njih su rucni radovi radjeni iskljucivo po mojim zeljama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano April 3 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2025. at 12:00, mali_zmaj je napisao: Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Raširi Sto se mene tice buka je kao i na svim flip up kacigama, ali naocare jesu pocele da zezaju brzo. Ali malo rasklapanja pa se popravi Ja sam moju nosio 5 godina i dalje je ok, sada ce koristiti samo za grad, nekako mi zao da je se resim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 168 Napisano April 3 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga kako se resite kaciga koje su previse nosene da se recimo ni poklanjanje nekome ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 167 Napisano April 3 U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 168 Napisano April 3 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2025. at 16:19, balinjera je napisao: Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. Raširi Hvala na ideji za mesto odlaganja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 365 Napisano April 3 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazarih pre neki dan BMW Sistem 6 evo kacigu, najvise zbog boje koja je indentcna sa bojom motora. Sad cemo videti jel vredi… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1276 Napisano April 4 Drug član, 541 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2025. at 16:19, balinjera je napisao: Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. Raširi Nesto u Predator stilu Salim se... sjajna ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 44 Napisano April 4 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan LS2 jetПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 172 Napisano April 5 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Данас купљена, па да је пробам мало Аирох Спарк 2 Дарт Јелоу Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 69 Napisano April 6 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2025. at 22:50, Juan je napisao: Acerbis Serel- da li neko ima ovu kacigu, da li vredi kupiti u low budzet varijanti flip up..?Ili za te pare Nox, Ls2, Mt?Sent from my 2201117PG using TapatalkImam je ja , kupio u oktrobru prošle godine, probao nju i MT atom , ova mi je bila udobnija , verovatno odgovara mom obliku glave.Prešao sa sa njom oko 2000km, sem što je malo bučnija preko 100 kmh nemam neke druge zamerke.Uzeo sam odmah i pinlock za nju.Buku ću da rešim sa čepičima.Sve radi dobro i čvrsto za sada.Motor na kom je vozim je Honda CBR 1000f.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 47 Napisano April 6 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja trenutno ls2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano April 7 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakva boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 47 Napisano April 7 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo narucio HJC scraw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 41 Napisano April 15 U prolazu, 61 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Piaggio Hexagon 180t2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa HJC C91N Flip up? U recenzijama na YT kažu da je odlična kaciga za te pare(170€). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 155 Napisano April 15 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se odlucio za full face, bas je tiha, u odnosu na ff 320 stream evo cub, sigurno 30% manje buke.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 51 Napisano April 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Kada stavljate pinlock? Odmah kada kupite kacigu ili kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5022 Napisano April 17 Drug član, 1258 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2025. at 8:44, shomsi je napisao: Kada stavljate pinlock? Odmah kada kupite kacigu ili kasnije? Raširi Meni su namestili pinlock u Barelu pre 4 godine kad sam uzela svoju prvu full face kacigu, prošle godine vidim da se razlepio i da više nema funkciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6765 Napisano April 17 Drug član, 2299 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Skini, očisti, podesi pinove (oni su ekscentar, podesi da više sabiju pinlock), namesti ponovo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...