sasa ns 1 3067 Napisano Mart 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je aktuelno zbog hapšenja Met Mladina a i vozam je svakodnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion exo-r420 seismic. Posto je moja prva FF kaciga a i u kacige se generalno razumijem kao Mara u kriv ku..c kupio sam ovu jer ima DOT i SNELL naljepnicu a i pri tome uklapala mi se u budžet. Udobna je za nositi ima lijepu grafiku pa i ventilacija je ok D ring kopcu i sve u svemu nije losa. Ali buka iznad 100KM na sat je bas znatna do 100km/h je sasvim sasvim ok. Mada kao sto rekoh gore ovo je prva koja FF kaciga tako da moje misljenje i utisci i nisu nesto relevantni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Mart 30, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, do pre jedno 10 dana nisam ni znao za ovu firmu. Izgledaju kao konkretni proizvodi za korektnu cenu. Neka iskustva "sa foruma"? Ruroc | Motorcycle Helmets & Accessories WWW.RUROC.COM Here at Ruroc, we're always looking to design the sickest motorcycle helmets on the market. Our decals are so unique, you won't see anything else like them. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Odlične grafike! Više su tipa street, taj Alien izgled same Kacige pristaje za R - ove više, carbon i ostali materijali opravdavaju iskazane cene. Čisto sumnjam da ih neko ovde kod nas ima. Nesumnjivo da su dobre, ima baš dobrih kombimacija boja. Ja sam ih nedavno iskopao na netu i gledao često i divio se dizajnu i komponentama koje Kacije poseduju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio. Modularna, ali izgleda spotski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12539 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 7330 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da "ažuriram" kacigu. Čekam da stigne F70. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alekre said: Moram i ja da "ažuriram" kacigu. Čekam da stigne F70. Ja bio u motolandu 3 puta. Probao RPHA70, C70 i ovu. Probao sam jos i Shark D-Skwal i Scorpion EXO490. Daleko najudobnija za nosenje je ova HJC I90 koju sam kupio. A i najlakse se navlaci i skida jer je flip up. Hteo sam fullface, ali je ova pobedila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano April 7, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2020. at 0:52, AdrenalinSpeed je napisao: Uh, al bi ova cucnula meni uz Ninju... Kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12539 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 7330 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Markone88 said: Ja bio u motolandu 3 puta. Probao RPHA70, C70 i ovu. Probao sam jos i Shark D-Skwal i Scorpion EXO490. Daleko najudobnija za nosenje je ova HJC I90 koju sam kupio. A i najlakse se navlaci i skida jer je flip up. Hteo sam fullface, ali je ova pobedila Mi smo se odlučili za RPHA 70. Doduše i očekivao sam jer je gospođa pre toga koristila RPHA ST. Ja koristim FG17 već 5 godina sigurno. Odlično se drži, ali vizir mi je katastrofa. Noću od drugih svetala i po kiši ne vidim ništa i nedostaju mi naočare za sunce. Nov vizir je 35 dolara. Radije bih kupio novu. Za sada mi je F70 favorit mada bih možda iz radoznalosti promenio HJC kao brend. Koristimo ih 10 godina već, pet kaciga do sada. Možda nešto od Schubertha, GT Air... Želja mi je ARAI ali to je za sada van domašaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Alekre said: Mi smo se odlučili za RPHA 70. Doduše i očekivao sam jer je gospođa pre toga koristila RPHA ST. Ja koristim FG17 već 5 godina sigurno. Odlično se drži, ali vizir mi je katastrofa. Noću od drugih svetala i po kiši ne vidim ništa i nedostaju mi naočare za sunce. Nov vizir je 35 dolara. Radije bih kupio novu. Za sada mi je F70 favorit mada bih možda iz radoznalosti promenio HJC kao brend. Koristimo ih 10 godina već, pet kaciga do sada. Možda nešto od Schubertha, GT Air... Želja mi je ARAI ali to je za sada van domašaja. RPHA70 je best buy u pogledu cena kvalitet, bar iz mog ugla. Plus imaju super dezene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio. Modularna, ali izgleda spotski Koja je cena ove kacige?Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, gago12 said: Koja je cena ove kacige? Послато са SM-G965F помоћу Тапатока 29 000 din. Ako uhvatis "sajamski" popust, daju jos 20% manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 7, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Markone88 je napisao: RPHA70 je best buy u pogledu cena kvalitet, bar iz mog ugla. Plus imaju super dezene Pre 5 sati, Alekre je napisao: Mi smo se odlučili za RPHA 70. Doduše i očekivao sam jer je gospođa pre toga koristila RPHA ST. Ja koristim FG17 već 5 godina sigurno. Odlično se drži, ali vizir mi je katastrofa. Noću od drugih svetala i po kiši ne vidim ništa i nedostaju mi naočare za sunce. Nov vizir je 35 dolara. Radije bih kupio novu. Za sada mi je F70 favorit mada bih možda iz radoznalosti promenio HJC kao brend. Koristimo ih 10 godina već, pet kaciga do sada. Možda nešto od Schubertha, GT Air... Želja mi je ARAI ali to je za sada van domašaja. Već sam se bio raspisao u temi kako sam prošle godine kupovao kacigu. Najbolje mi sela "ona najskuplja" od Shoei i imao sam ozbiljnu nameru da pređem sa HJC na Shoei ali kad sam probao HJC RPHA70, bio je to best buy kao što kaže @Markone88. Dobra lova, kvalitetan proizvod, tamni vizir, .... U pola cene one "Šojke" koju sam želeo. Hvala Bogu pa bile samo neke Marquezove grafike pa nisam imao mnogo izbora Uglavnom, nema neke greške sa RPHA70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12539 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 7330 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mi je jasno, imali smo RPHA ST koju smo zamenili sa RPHA 90. Nego ajde, da promenimo malo, fore radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Ćale said: Već sam se bio raspisao u temi kako sam prošle godine kupovao kacigu. Najbolje mi sela "ona najskuplja" od Shoei i imao sam ozbiljnu nameru da pređem sa HJC na Shoei ali kad sam probao HJC RPHA70, bio je to best buy kao što kaže @Markone88. Dobra lova, kvalitetan proizvod, tamni vizir, .... U pola cene one "Šojke" koju sam želeo. Hvala Bogu pa bile samo neke Marquezove grafike pa nisam imao mnogo izbora Uglavnom, nema neke greške sa RPHA70. Gledao sam tvoje postove, i prelistao celu temu pa sam se zato i odlucio za HJC. Ovo mi je druga ozbiljna kaciga u zivotu, pre toga sam imao Scorpion ADX-1. Ja sam hteo full face, merkao RPHA70, ali mi je lepse legla na glavu (udobnija mi je unutra) I90, i lakse je stavljam/skidam. Inace, u motolandu ima popust 20% na skoro sav asortiman, da ispostuju sajam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 8, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas, moje sreće nikad veće u ovoj izolaciji 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano April 8, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Airoh Commander Nosim je vec mesec i nogu reci da je udobna, sto se tice buke do 110 120 je nesmetano preko vec je dosta bucna. Nemam mnogo iskustva ovo mi je prva kaciga ali mogu reci da je udobnija i dosta tisa od Shark d-skwal, Shark kada sam probao dosta me stezala sa strane i naocare su joj mnogo krace nego na Airoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2020 at 1:34 PM, BokyBoy said: Uh, al bi ova cucnula meni uz Ninju... Kolko para? Cini mi se da je bila nesto oko 400-450 eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano April 22, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdanasnje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO 920, bela.Zadovoljan skroz, udobna je, nije bučna i mehanizam lepo radi već evo dve godine. Deluje dosta kvalitetno, nema krckanja itd. Mala mana je gornji lufter koji kada se otvori čuje se zviždanje vetra, ali ništa strašno. Volim bele kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano April 22, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Penzionerski, C3 pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano April 23, 2020 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan C3BMW EnduroI od danas i Touratech Aventuro MODVozim motor, nisam bajker. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 27, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vec dugo je imam Predprosle godine sam menjao unutrasnji deo - nisam kupio orginalni vec sasio kod nekog tipa koji radi retro kacige Nije ispalo lose-koliko para toliko muzike Iskoristio bih priliku da upitam da li je neko imao ovakav slucaj sa pinlock-om svasta sam pokusavao,pranje,poliranje ali ni makac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...