Night Rider 77 4 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga Marushin special edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga Marushin special edition Jesi to metlu rasturio ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan DUCHINNI D200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan X Lite X551 od pre 15 dana... za sada sam vise nego zadovoljan, tiha, udobna, ne magli, i mnogo lepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shoei GT-Air Wanderer - novina u Shoei gami, full face sa vizirom za sunce. Jos nevina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Do skoro AGV Hot Rod a od skoro Scorpion EXO 750 Kako si zadovolan sa ovim Scorpionom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shoei GT-Air Wanderer - novina u Shoei gami, full face sa vizirom za sunce. Jos nevina. Napisi utiske molim te kad je izvozas. Kupio sam xr 1100 ali mi na nakedu ulazi mlaz vazduha valjda kroz chin curtain izgleda da mi je plitka za miji glavu. Cuo sam da su to unapredili na gt airu.l, pa cu vrv da menjam ubrzo, bas me ibteresuje kako ti se chini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 6, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan RPHA ST Jos je ne posedujem, ali mi je prva na listi. Cena jako korektna u odnosu na kvalitet koji je vrhunski. Uzgred, pobedila je na novom "Motorrad"-ovom testu 8 sport-turing kaciga sa unutrasnjim vizirom za sunce. Necu da pominjem koji su jos modeli bili na testu, da se "gubitnici" ne bi ljutili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Shoei Neotec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan jMax (jeftina rezerva) Shoei RF 1100 Diabolic Divinity + Silver Spectra shield + Suzuka Fog Buster + Windjammer 2 + Pinlock Prilozena slika je "custom helmet" koji mi stize krajem Aprila. (Speed and Strength platforma) Castim sebe za rodj. novom kacigom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei xr 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan I rezerva Airoh devil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan MTR S7 oko 50 eurica u louisu nova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shoei GT-Air Wanderer - novina u Shoei gami, full face sa vizirom za sunce. Jos nevina. Napisi utiske molim te kad je izvozas. Kupio sam xr 1100 ali mi na nakedu ulazi mlaz vazduha valjda kroz chin curtain izgleda da mi je plitka za miji glavu. Cuo sam da su to unapredili na gt airu.l, pa cu vrv da menjam ubrzo, bas me ibteresuje kako ti se chini. Izvozao nekih 300 km. U pocetku, kao da mi je bila mala, ali izgleda da je do potkape (koju nisam nosio pri kupovini / probanju). Bila je neka guma na kopci koja je odmah sletila. Imam je jos, ali izgleda da ili nesto nije dobro namjesteno ili los dizajn, ali nije ni nesto neophodna. Ostalo sve ok. Vizir za sunce je super stvar (za nekoga ko je cijeli zivot mjenjao vizire ). Tezina je mala... osjecaj kao da nemam nista na glavi. Buka standard Shoei... nisam primjetio neki napredak / nazadak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei GT-Air Wanderer - novina u Shoei gami, full face sa vizirom za sunce. Jos nevina. Napisi utiske molim te kad je izvozas. Kupio sam xr 1100 ali mi na nakedu ulazi mlaz vazduha valjda kroz chin curtain izgleda da mi je plitka za miji glavu. Cuo sam da su to unapredili na gt airu.l, pa cu vrv da menjam ubrzo, bas me ibteresuje kako ti se chini. Izvozao nekih 300 km. U pocetku, kao da mi je bila mala, ali izgleda da je do potkape (koju nisam nosio pri kupovini / probanju). Bila je neka guma na kopci koja je odmah sletila. Imam je jos, ali izgleda da ili nesto nije dobro namjesteno ili los dizajn, ali nije ni nesto neophodna. Ostalo sve ok. Vizir za sunce je super stvar (za nekoga ko je cijeli zivot mjenjao vizire ). Tezina je mala... osjecaj kao da nemam nista na glavi. Buka standard Shoei... nisam primjetio neki napredak / nazadak. Svakako postavljaju standarde! Shoike su zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Airoh GP Andrea Iannone Replica nosim je nesto vise od dve sezone i vise nego zadovoljan... lagana udobna... malo bucna, ali ko voli trkacke kacige... nemam zamerki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 6, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga Marushin special edition Jel' honorises u cirkusu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan MDS Sprinter, ja zadovoljan...Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Maj 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Shark S700S Prime Black :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 6, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne "suncane vizirase", tj. one koji imaju kacigu sa ugradjenim extra vizirom za sunce. Desi mi se da spustim vizir a na sred istog musica i to sa unutrasnje strane. Ili se odnekud stvori i seta oko nosa, a vanjski vizir zatvoren. Da li je to moj model kacige ili je to cesto ako se ima taj vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne "suncane vizirase", tj. one koji imaju kacigu sa ugradjenim extra vizirom za sunce. Desi mi se da spustim vizir a na sred istog musica i to sa unutrasnje strane. Ili se odnekud stvori i seta oko nosa, a vanjski vizir zatvoren. Da li je to moj model kacige ili je to cesto ako se ima taj vizir? To se meni desavalo kod HJC Rpha Max dok nisam cuo od ostalih da je to jednostavno najcesci problem kod kaciga sa unutrasnjim vizirom. Kad spustis unutrasnji vizir - pravis vakuum u gornjim usisniku vazduha i eto ti problema (kako drugacje da ga nazovem?), a to je pod uslovom da ih imas jer nemam pojma koji model kacige nosis? Resenje: Rasklopi je. Mislim, skini sve sundjere tj. oblogu iznutra i zalepi traku na usisnike pre no sto vratis sve na svoje mesto. Sad si resio problem s musicama ali ces da prokljucas na suncu... Moj HJC je zavrsio na eBay... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii sta mi naprica? Da rasklapam novu kacigu od pesto eurdzi i popravljam sa duct trakom? Kaciga je Shoei GT-Air. Kako nikad prije nisam cuo za ovo. Toliko ljudi je ima i niko mi se nikad nije ni onako usput pozalio na ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 7, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii sta mi naprica? Da rasklapam novu kacigu od pesto eurdzi i popravljam sa duct trakom? Kaciga je Shoei GT-Air. Kako nikad prije nisam cuo za ovo. Toliko ljudi je ima i niko mi se nikad nije ni onako usput pozalio na ovo. Nista mi nije jasno. Kako u kacigi bilo gde moze da nastane vakuum? Nosim HJC FS-11 vec dve godine i nista strasno se nije dogodilo. Zaluta po koja musica koju turbulencija vazduha odozdo ubaci u kacigu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii sta mi naprica? Da rasklapam novu kacigu od pesto eurdzi i popravljam sa duct trakom? Kaciga je Shoei GT-Air. Kako nikad prije nisam cuo za ovo. Toliko ljudi je ima i niko mi se nikad nije ni onako usput pozalio na ovo. Pre prijatelju, taman sam se ponadao da si je rasklopio k'o postansko sanduce Bez zezanja, kako drugacje moze da ti upadne musica no odozdo? Jbg, desi se.... Kupi WindJammer 2 i resen problem. Pretpostavljam da i nije vise od 20tak jevreja. Ne drzi me za rec ali mislim da to Shoei prodaje kao "chin curtain". Nemam pojma koliko je Shoei-jev proizvod dobar/pouzdan jer ga nikad nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se ponovio SHOEI NXR proverena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...