markovicgepard 1 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći... imas neku sliku novog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I zna li se cena tog novog modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći... moze cena i slike novog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Više me interesuje cena, pošto rekoše da će biti slične ovom modelu.Stari mi se izmače zbog broja.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan pa sta se desava hoce li imati cizama i koliko ce da kostaju...meni treba 47 broj ili 31 cm....daj malo nas imformisite ili da narucujemo u louse-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima li vesti iz geparda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan pa sta se desava hoce li imati cizama i koliko ce da kostaju...meni treba 47 broj ili 31 cm....daj malo nas imformisite ili da narucujemo u louse-u Dragi sugradjanine ovo mi zvuci kao ucena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovicgepard 1 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći... naravno, posle "srpske" nove godine... za cenu ne znam tacno, ali sigurno ce biti blizu starom modelu - oko 3.500rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da zaboravim, a za ovako nesto nikada nije kasno. Grofe mnogo ti hvala za pokretanje ove teme, jer imam dobre cizme za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 24, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan naravno, posle "srpske" nove godine... za cenu ne znam tacno, ali sigurno ce biti blizu starom modelu - oko 3.500rsd Jedva cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodjoh iz radnje,ponovih se touring modelom kad mi je majka rekla da su joj lepe onda mi je sve dalje nebitno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 24, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodjoh iz radnje,ponovih se touring modelom kad mi je majka rekla da su joj lepe onda mi je sve dalje nebitno ;D ??? jel to znaci da cizama ima u Gepardu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa chim sam ja uzeo verujem da ima josh ??? nazovi pa pitaj bolje.. znam samo da je najveci broj 43! ali je isto spomenuo da ce biti posle nove godine navodno neki novi model i svi brojevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće mnogo izmeniti turing model i da pod "svi brojevi" podrazumevaju i preko 45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da se dobaci fotkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da se dobaci fotkica E da, to bi bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći.. Pa chim sam ja uzeo verujem da ima josh ??? nazovi pa pitaj bolje.. znam samo da je najveci broj 43! ali je isto spomenuo da ce biti posle nove godine navodno neki novi model i svi brojevi... pa jes u pravu si. nisam procitao pazljivo to o velicinama nego videh "cizama vise nema..." i ja ubedjen nema nikakvih. meni u stvari i trebaju 43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikacu chim se vratim,idem samo po odelo za akciju... @Kocha pazi ja inache nosim patike 44 i ove 43 su mi taman ali taman vrhunski legle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da ih vidim Koliko para toliko i muzike Ja sam se razočarao Pre ću dati duplo više za one iz Louis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Druzhe budi realan,lepe patike ne mozesh da kupish ispod 6-7 iljada ja sam se malopre provozao i ja sam jako zadovoljan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio ih ja pre neki dan u voznji na +5 C i odusevile su me, a bio sam samo u letnjim pamucnim carapama. Definitivno kupujem jos jedan primerak za rezervu cim izadje taj novi model. Naravno pod uslovom da cena bude priblizna staroj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da ih vidim Koliko para toliko i muzike Ja sam se razočarao Pre ću dati duplo više za one iz Louis-a A jel može neko obrazloženje, zašto si razočaran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li skoro taj novi model ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posle srpske Nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...