Deki63 0 Napisano Octobar 5, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi pre svega, nov sam clan, imam problem ne mogu nigde da nadjem delove za gileru fuoco 500, to je onaj sa 3 tocka... pukla mi je plastika i plasticar kaze da je bolje da nadjem drugu, da ne moze lepo da se upakuje... jel ima neko ideju neku za neki otpad gde mogu da potrazim ili nekog bas dobrog plasticara da mi to uradi... hvala unapred :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Octobar 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema Motoklinika (a verujem da nema) ondaK samo e-bay. Retka zverka pa nema ni delova svuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki63 0 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih novosti? Mucim muku vise ni nov deo ne mogu da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca307 0 Napisano Mart 5, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan I meni isto treba. Zvao Micka iz moto klinike, nije rasturao fuoco. Mrka kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6005 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic, da pokusamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Mart 6, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaću da potražim. Javim ti se na PP ako pronađem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...