zarko1983 79 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam srecni kupac, Bokijev SRAD je kod mene....Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci tebe ćemo da mrzimo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Sto da me mrzite, pa ja sam vas... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš nešto o čemu mnogi sanjaju kako da te ne mrzimo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam srecni kupac, Bokijev SRAD je kod mene....Pozdrav E samo da ti kazem da si se mnogo zajebo, Bokiju je odavno prolupao pa je on stavio malo piljevine u karter da to zadihta dok se ne proda shta mislish shto ga nije vozio... ??? A i klipovi su vareni. Bar dva, ova dva druga su samo malo naprsla pa nije trebalo... SHALIM se naravno kupio si extra motor, sa srecom da te sluzi Boki i dalje chekamo odgovor, shta cesh sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 15, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Boki i dalje chekamo odgovor, shta cesh sad? Da zakljucham temu za pochetak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...