Jump to content

Moto Zajednica

Odlazak na Rajac, NEDELJA 26.10.2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 225 postova

Al' ste zapeli... Ne moze covek na par sati da se odvoji od racunara :)

Za sada spisak je:

1.neboisha

2.Boban i Sanja

3.Doda

4.Dzolaja

5.Saxi ? (za slucaj da ne stignem u subotu, al obavesticu ekipu na vreme)

Njegova klinceza ? Zainteresovana ili se samo informise?

Polazak bi bio oko 9 sati, jer se menja vreme, pa ce ranije da se smrkava, da iskoristimo sto vise dana. Lokacija za skupljanje 1000 ruza. Dodu pretpostavljam kupimo u Mladenovcu. Dzolaja, cekas nas na avalskom, na raskrsnici za Vrcin ili gde? Jos neki predlog? Sutra se preciznije dogovaramo, menjamo telefone i sve sto treba.

Pozdrav, Nebojsa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Cekam vas na avalskom,kod skretanja za Vrcin,osim ako mi nesto ne iskrsne ali javicu vam na vreme  >:((treba da mi dodje kupac za auto sutra ali ako ne dodje sutra onda u nedelju tako da voznja odpada u tom slucaju :-[ )

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX

voleo bih da vozim sa vama u nedelju, naravno ako ste se dogovorili definitivno za voznju.

mislim da je besmisleno diskutovati o tome kad ko moze, a ko ne moze danas ili sutra.

ja mogu u nedelju, samo mi recite kad i gde, post sam novajlija. :(

pozdrav

Gojko

Gojko,

nalazimo se do 9 na avalskom putu, kod motela 1000 ruza. Ako ne znas gde je ili kako da stignes pozovi ili posalji pp da ti objasnim.

Po W2U sutra ce biti oblacno, ali bez padavina, kao danas...

Klopa za sutra: sendvici, rajko (dobio sam danas jos jednu preporuku od tetke) ili nesto trece? Mada, videcemo veceras kada se vrati danasnja ekipa i njihova iskustva.

Ako nekom zatreba moj telefon je 065/6287491

Pozdrav, Nebojsa

post-4288-12879008313493_thumb.jpg

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Zovite Baneta, uzeo je broj restorana gde smo jeli. Nije skupo.

Vodite racuna ako idete preko Partizana, put je lep ali dosta ima drvoseca i odrona.

Ako vidite nekog lika sa 206-icom da place, recite mu da ga je pozdravila jucerasnja ekipa.

• Svrati ponekad, 167 postova

Zovite Baneta, uzeo je broj restorana gde smo jeli. Nije skupo.

Vodite racuna ako idete preko Partizana, put je lep ali dosta ima drvoseca i odrona.

Ako vidite nekog lika sa 206-icom da place, recite mu da ga je pozdravila jucerasnja ekipa.

sto, sta se dogodilo? sta ste mu uradili??  ;D

• Drug član, 1727 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja sam doputovao al sam mrtav umoran tako da cu teska srca propustiti sutrasnje druzenje, al vama zelim da se lepo provedete :)

• U prolazu, 47 postova

pozdrav za bracu koja me svo vreme pogresno shvata, braco vozite oprezno kad stignete na rajc magla je velika i mnogo je mokro.............................RESPECT!!! ;D

Drugari, vidimo se 8.45-9 kod 1000 ruza. U 9 je planiran polazak. Ne zaboravite da se sat pomera.

Ako nesto treba imate telefon.

Vidimo se.

Pozdrav, Nebojsa

Jedan blic pregled danasnjeg dana, pretpostavljam da ce boban dati opsirniji, sa fotografijama i eventualno snimkom...

Oko 9 smo se nasli kod 1000 ruza (poslednji sam dosao, sram me bilo), nas petoro na tri motora i posle par minuta krenuli opustenom voznjom do Mladenovca.

U Mladenovcu smo se nasli sa Dodom, Goranom Tinijem, Rajom i njegovom suprugom i jos par bajkera...

Posle par minuta razgovora i razmatranja situacije resavamo da ne idemo na Rajac (klizavo, hladno, magla) nego da se napravi tura "riblja corba" - do Slankamena. Krenuli smo ka Smederevu, pa je bio plan ka Kovinu i dalje, ali sam imao peh pred Smederevom - poceo je da mi trokira motor na visim obrtajima. Kako se tako nije moglo voziti parkiramo sa strane, pokusavamo da resimo problem i Goran i Raja postavljaju dijagnozu fals vazduha i spasonosno resenje (voznja pod sauhom). Ekipi sam pozeleo srecan put, zahvalio se na pomoci i krenuo konjicem lagano ka Beogradu. Uzbrdo pod sauhom, nizbrdo bez, u leru, pa lagano i uspeo sam da se dokotrljam.

Cuo sam da su se lepo navozali i da im se prikljucio Gojko i to je otprilike kraj mojih informacija.

Hteo bih da iskoristim priliku da se jos jednom zahvalim svima na odlicnoj voznji i druzenju, bilo je lepo dok je trajalo i nadam se da sam ispucao malere za ovu godinu i da cu vise uzivati u voznji...

I nadam se da ce biti jos lepog vremena za voznju...

Pozdrav, Nebojsa

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja