Bocciaa 101 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da li mogu ove kablove od Zumo navigacije povezati sa kablovima od maglenki (on/off) prekidač na kormanu,da ne bih provlačio sve do akumulatora Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan laički, ovo ti je opšn samo da ti radi navigacija (tj puni) dok rade maglenke. Znači fercera samo ako stalno voziš sa maglenkama? Sad da li može ili ne, to neko stručnije, glede potrošnje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da kačim na prekidač maglenki,nego da spojim na razvedene kablove od maglenki prije prekidača ( za struju sam laik)Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13097 Napisano Septembar 27, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, to se ne radi. Moraš da imaš dva odvojena osigurača. Ne kažem da ne može, ali treba da se razdvoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj fotki ima osigurač fabrički u ovoj kutiji koliko ja znamPoslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Radoznalost samo, ne znam kolika je igranka i koliki je posao... Jel toliki problem da se provuče do akumulatora i poveže? Ono, to ćeš raditi jednom, pa ko velim da se uradi po pravilima službe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Bocciaa mislim da osigurac nije u toj kutiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Kako i kuda da provučem Transalp 700 je u pitanju.Ako sam laik za struju onda sam super laik za plastike,šta i kako.Ako može na neki kabl na kormanu onda bi to za mene bio spas!Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan isprati kuda ide kabl od kontakt brave npr. do akumulatora.. Raskupusavanje motorića, ako treba, prvi put je patnja od par sati, posle skontaš šta i gde možeš u 2 ujutru za 20 minuta (iz iskustva je ovo..) da li @Arakis zna nekog iz Cg vičnog da uradi, možebit? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo zovem tražim,na kraju ću u Pg otići u GremlinsGarage,no je čoek prezauzetPoslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad se to Crnogorcima žuri.Polako čoče, nek to učini oni koji zna šta mu je činiti.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...