Jump to content

Moto Zajednica

oprema za kawasaki

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

danas sam zapalio iz sapca u NS jer sam cuo da postoji par prodavnica gde mogu naci nesto od dodatne opreme i potrosnog materijala za zx6r.  u celom NS nisam uspeo da nadjem ebeni filter vazduha i ebene rucke(gumene navlake) znaci poludeo sam. da nisam nasao ni kocione plocice ceo put bi bio uzaludan. ima li neko predstavu gde bih mogao da nabavim neke rucke za oznakama kawasakija,ninje ili neke univerzalne posto su do sad vidjene bile samo za R1 i suzuki....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pa kada si vec bio u NS-u jesi li isao do Markosa? Oni uvek imaju gomilu rucki Harris i filtere BMC

bio sam bato,nisu imali ni jedne univerzalne ili sa oznakama sa kawasaki rucke.....a filter su mogli samo da naruce

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Da ti se to ne bi desilo opet, ti lepo uzmi telefon pozovi pitaj imate li to i to i stvar je rešena da znaš da ne ideš za džabe

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija  ;D

to radi bato a? >:(

pa naravno da radi .odes do saleta koji je inace glavni majstor kod culeta za motore i zajedno porucis sta te interesuje od kawine dodatne opreme

Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija  ;D

to radi bato a? >:(

pa naravno da radi .odes do saleta koji je inace glavni majstor kod culeta za motore i zajedno porucis sta te interesuje od kawine dodatne opreme

bio sam tamo i samo sam sa kiselim osmehom izasao...zastuonik kawasakija koji nema filter vazduha...sta vise da kazem

• Svrati ponekad, 430 postova

danas sam zapalio iz sapca u NS jer sam cuo da postoji par prodavnica gde mogu naci nesto od dodatne opreme i potrosnog materijala za zx6r.  u celom NS nisam uspeo da nadjem ebeni filter vazduha i ebene rucke(gumene navlake) znaci poludeo sam. da nisam nasao ni kocione plocice ceo put bi bio uzaludan. ima li neko predstavu gde bih mogao da nabavim neke rucke za oznakama kawasakija,ninje ili neke univerzalne posto su do sad vidjene bile samo za R1 i suzuki....

Nisi trazio gde treba.Ovo ti treba

post-592-1287901061662_thumb.jpg

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Koliko sam shvatio da si iz Sapca brate, pa Brcko ti nije daleko, e tamo u SBK D.O.O. ces naci sve sto trazis jer su oni generalni zastupnici za Kawasaki u BiH, a prvo se informisi na Tel: +38749217566 ili +38761179937 ili +38761562592 PozZ ;)

hvala Branko. Motor sam danas odvezao kod majstor Milete na servis,hocu da ga komplet sredim za sledecu sezonu....a za te sitnice na prolece verovatno i provozam se do bosne

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja