gavrolini 2754 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zapalio iz sapca u NS jer sam cuo da postoji par prodavnica gde mogu naci nesto od dodatne opreme i potrosnog materijala za zx6r. u celom NS nisam uspeo da nadjem ebeni filter vazduha i ebene rucke(gumene navlake) znaci poludeo sam. da nisam nasao ni kocione plocice ceo put bi bio uzaludan. ima li neko predstavu gde bih mogao da nabavim neke rucke za oznakama kawasakija,ninje ili neke univerzalne posto su do sad vidjene bile samo za R1 i suzuki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Porucis iz louisa.. imaju odlicne haris, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija ;D to radi bato a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa kada si vec bio u NS-u jesi li isao do Markosa? Oni uvek imaju gomilu rucki Harris i filtere BMC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa kada si vec bio u NS-u jesi li isao do Markosa? Oni uvek imaju gomilu rucki Harris i filtere BMC bio sam bato,nisu imali ni jedne univerzalne ili sa oznakama sa kawasaki rucke.....a filter su mogli samo da naruce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se to ne bi desilo opet, ti lepo uzmi telefon pozovi pitaj imate li to i to i stvar je rešena da znaš da ne ideš za džabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija ;D to radi bato a? pa naravno da radi .odes do saleta koji je inace glavni majstor kod culeta za motore i zajedno porucis sta te interesuje od kawine dodatne opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Cule autu oni su ovlašćeni distributeri i serviseri kawasakija ;D to radi bato a? pa naravno da radi .odes do saleta koji je inace glavni majstor kod culeta za motore i zajedno porucis sta te interesuje od kawine dodatne opreme bio sam tamo i samo sam sa kiselim osmehom izasao...zastuonik kawasakija koji nema filter vazduha...sta vise da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan balosava 3tr put kv-kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sve narucuj iz Luisa, rucice odlicne zelena sa natpisom Kawasaki - ODLICNE, pa taman porucis i filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zapalio iz sapca u NS jer sam cuo da postoji par prodavnica gde mogu naci nesto od dodatne opreme i potrosnog materijala za zx6r. u celom NS nisam uspeo da nadjem ebeni filter vazduha i ebene rucke(gumene navlake) znaci poludeo sam. da nisam nasao ni kocione plocice ceo put bi bio uzaludan. ima li neko predstavu gde bih mogao da nabavim neke rucke za oznakama kawasakija,ninje ili neke univerzalne posto su do sad vidjene bile samo za R1 i suzuki.... Nisi trazio gde treba.Ovo ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Novembar 18, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zapalio iz sapca u NS jer sam cuo da postoji par prodavnica gde mogu naci nesto od dodatne opreme i potrosnog materijala za zx6r. u celom NS nisam uspeo da nadjem ebeni filter vazduha i ebene rucke(gumene navlake) znaci poludeo sam. da nisam nasao ni kocione plocice ceo put bi bio uzaludan. ima li neko predstavu gde bih mogao da nabavim neke rucke za oznakama kawasakija,ninje ili neke univerzalne posto su do sad vidjene bile samo za R1 i suzuki.... Koliko sam shvatio da si iz Sapca brate, pa Brcko ti nije daleko, e tamo u SBK D.O.O. ces naci sve sto trazis jer su oni generalni zastupnici za Kawasaki u BiH, a prvo se informisi na Tel: +38749217566 ili +38761179937 ili +38761562592 PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Branko. Motor sam danas odvezao kod majstor Milete na servis,hocu da ga komplet sredim za sledecu sezonu....a za te sitnice na prolece verovatno i provozam se do bosne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...