Nenad12366 0 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam pulsera 125cc 2008 godiste, pukla mi sajla gasa a bukvalno nigde da nadjem drugu jedino od pulsera 200cc,mene zanima dal neko moze da mi kaze dal bi odgovarala sajla gasa sa pulsera 200cc na moj od 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 369 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A da daš da ti se izradi nova sajla? Ako si iz okoline Beograda, imaš onog Boban Sajle Boban sajle - proizvodnja sajli, Peke Pavlovića 39, Beograd (Voždovac) | PlanPlus.rs WWW.PLANPLUS.RS Boban sajle, Peke Pavlovića 39, 11010 Beograd (Voždovac). Pronađite druga preduzeća iz oblasti metalurgije u Beogradu na PlanPlus.rs. Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...