Darko 012 1033 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko nesto vise da mi kaze o ovim plocicama, kakva su iskustva? Trebalo bi da su karbon? Interesuje me razlika izmedju njih i nekih polusinter, koliko im treba da se zagreju da bi lepo kocile i koliko trose disk? Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Керамик - карбон, најбоља опција. И добро кочи и чува диск, стабилан до 500 целзјусових константно а у кратким интервалима и до 800 степени.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam pogresio sto sam narucio.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moje su impresije drugacije... Koristio sam bembo i ebc karbon keramiku. Bas javi... Koce tek kada se ugreju dooobro, ako te kisa uhvati moras blago drzati kocnicu, da susis disk i plocice inace ostajes bez kocnice. TDM900 je poznat po dobrim kocnicama (pumpi i kljestima), na njega stavih ebc kk i skidoh, drugi par (brembo) htedoh na z750s, da ako poprave rekoh ujed onih jadnih kljesta, katastrofa! Skinuo i vratio stare (EBC GG) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овако изгледа матерјал плочица.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ето видиш, дискутабилна ствар.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na papiru "zvuce" vrh, meni se nisu svidele... Za motor iz potpisa naseg drugara (po mom misljenju) polu sinter je taman merica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 10, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo carbone lorraine xbk5,zadovoljan, bolje od fabrickih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13204 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam brembo sinter... Probah i na stazi. Fenomenalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja htedoh neke polusinter ali lik mi uvali te, bas cu da vidim. Bilo mi je samo bitno da ne jedu disk kao sinter i da ne treba da grejem kocnicu da bih normalno kocila. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2838 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако слушаш све нас, уградичеш "контру".Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, x-man je napisao: Pa ja htedoh neke polusinter ali lik mi uvali te, bas cu da vidim. Bilo mi je samo bitno da ne jedu disk kao sinter i da ne treba da grejem kocnicu da bih normalno kocila. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Nemoj doneti sud o kvalitetu u prvih 100km... Sacekaj dok se "poravnaju" sa diskom.. Mozda tebi odgovara, plocica koja ne stipa odmah super je za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja generalno slabije vozim off, ove godine bas pogotovu, a i na teneri nisu neke kocnice da ujedaju. Meni je vise zbog voznji da ne mora da grejem kocnicu da bi ona lepo kocila, volim i krivine al u krivinama se svaka lepo ugreje. A i da mi ne odelje disk na brzinu.Javljam ja kad budu lepo legle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...