lazarbgd 12 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam pitanjce. Pre 2 meseca sam kupio nov motor sprint challenge 250 http://www.euromotors.gr/images/2008/jinlun/JL250V.jpg Hteo bi da mu stavim otvoren izduv dal bi mi se pogorsalo stanje motor a da pritom ne diram katalizatore na granama vec samo da stavim 2 potpuno otvorena topa u napred brzina me ne interesuje i ne idem preko 120 + - zelim samo da mi motorcikl grmi al ne znam koliko to utice na motor? Zahvaljujem u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam pitanjce. Pre 2 meseca sam kupio nov motor sprint challenge 250 http://www.euromotors.gr/images/2008/jinlun/JL250V.jpg Hteo bi da mu stavim otvoren izduv dal bi mi se pogorsalo stanje motor a da pritom ne diram katalizatore na granama vec samo da stavim 2 potpuno otvorena topa u napred brzina me ne interesuje i ne idem preko 120 + - zelim samo da mi motorcikl grmi al ne znam koliko to utice na motor? Zahvaljujem u napred Forrest i ja vozimo iste i jako smo zadovoljni njima. On svoj grunfovao od pocetka pa ti je najbolji sagovornik Idi na Temuaza vlasnike kineza i mozes svasta da naucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Saznaj sto vise o "grunfovanju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u napred hvala al trnutno sam no ovde pa mi malo pomozite sta je to "Temuaza" i kome i gde da se obrtim tj. pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Tema za vlasnike kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...