basta 0 Napisano Jul 28, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaista nemogu da vidim sebe na skuteru, niti verujem da bih bio zadovoljan njime ma koliko on bio bolji od nekog matorog i prevazidjenog motora. Kao sto kaze Cope - WC solja Skuter shvatam kao prakticno prevozno sredstvo. A ono sto ja zelim jeste brzina, adrenalin, sati i sati neprekidnog putovanja. Cak iako bi mi bio odgovarajuci za pocetak znam da cu posle nekoliko meseci pozeleti da donekle obaram motor i vozim ga agresivnije. @Brka Honda CB450s koju prodajes je zaista prelep motor, ali je za mene trenutno preskup (duplo vise od nekih 800e koliko mogu da izdvojim). Vise puta sam se gledao njegove fotke, a ubedljivo mi je najbolja ona kada si ga provozao na snegu Imate li nekih predloga oko izbora konkretnog modela/marke motora? MZ sam spomenuo jer mi se uklapa u budzet, a poznanik koji je dugogodisnji i strastveni motociklista mi ga je preporucio i rekao da je po njemu to mnogo bolji motor od Jawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mz je prava stvar. Ja sam na njemu naucio dosta toga za 2 godine koje sam ga vozio i slatko sam se navozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi Kawasaki AR125A. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basta 0 Napisano Jul 29, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neke fotke? cena? stanje? na netu mogu samo da nadjem Kawasaki AR125 (bez A) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan E owaj ima 2xA.Tek uradjena generalna- shta da ti kazem,dodjesh,pogledash,slike tek da ubacim pa da ti poshaljem mailom. A cena- ma nashi smo,dogoworicemo se... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh 0 Napisano Avgust 6, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa hvala Vam svima!!!!! gledacu ili endura ili kle! pa valjda cu se odlucim izmedju ova dva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 6, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmes enduro ne znaci da ces imati KLE, a ako uzmes KLE, zasigurno ces imati enduro :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 6, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan e pa hvala Vam svima!!!!!gledacu ili endura ili kle! pa valjda cu se odlucim izmedju ova dva! Nisam nikad vozio enduro , pa ako lupetam gluposti neka me endurashi isprave... :roll: Imam utisak da zbog visine na kojoj se sedi na enduru , kao i zbog visokog tezista , ti motori i nisu bas najidealniji za pocetnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je KLE lep motor na oko, ali nisam nesto odusevljen voznjom. Moja Honda starija 10 godina je bolja. Za pocetnika je KLE extra bajk, a i cena mu je ok. Uzmi ga iskljucivo novog ako mislis da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan e pa dragi moj salu na stranu ...moj savjet ...pa sta zelis to kupi -al nikako preko 250ccm navuce te gas(ko sto je mene) LM dvotaktni motor nikako ... mislim imaju oni svoje cari i sve to ....al zbog kocenja motorom.... ko sto je neko vec ovde reko ... pocni sa maleckim nekim motorom i to je sve iznjakaj ga kolko mozes ....pa tek onda postepeno stepenik vise... opet kazem nemoj da se zaleces i odma sedas na lupam 750ccm povuce te isto ko i mene pa ce se ...olupas.... polako stepenik po stepenik... savjet ... bez obzira koliko mz ruzan motor bio i odvratan ...ozbiljan je za pocetak a i njegovi kvarovi te kostaju minimalno po novcaniku ... kreni sa mzom za pocetak ..... i sve najbolje(srecno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan e pa dragi moj opet kazem nemoj da se zaleces i odma sedas na lupam 750ccm E bas si lupila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je KLE 500 sa svojih 45-6 konjica sasvim ok mera i za pocetnika. Gledao sam neke testove, i zameraju mu kod agregata sto se vrti na kontra stranu, lose je reseno podmazivanje polumotora u krivinama kada ulje odvuce centripetalna sila, (kao kod KTM 950 koji kada radi hladan pod uglom na copavoj ispusta vrlo cudan zvuk iz motora), ali i ciklistika ima neke sitne mane. Sve u svemu za te pare lep i udoban motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih jako zahvalan da mi se oprosti off i objasni sta je polumotor? Jel to kad majstor Pera zaboravi da namontira glavu motora KILO kljucem pa iscuri ulje odozgore? :twisted: \salim, stvarno, sta je polumotor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih jako zahvalan da mi se oprosti off i objasni sta je polumotor? Jel to kad majstor Pera zaboravi da namontira glavu motora KILO kljucem pa iscuri ulje odozgore? :twisted: \salim' date=' stvarno, sta je polumotor?[/quote'] Deo di stoje klackalice, podizaci ventila, bregasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan e pa dragi moj opet kazem nemoj da se zaleces i odma sedas na lupam 750ccm E bas si lupila sta tebe briga "Slihtaro" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sl..... a ti pominjes moju kubikazu?! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma nneeeeeee samo kazem da to za pocetnika neje ok ljubi te zverka tak blesavog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Avgust 8, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je KLE 500 sa svojih 45-6 konjica sasvim ok mera i za pocetnika. Gledao sam neke testove' date=' i zameraju mu kod agregata sto se vrti na kontra stranu, lose je reseno podmazivanje polumotora u krivinama kada ulje odvuce centripetalna sila...[/quote'] To što se vrti u kontra stranu i ovo podmazivanje su mu technical feature i NEMAJU posljedica po pitanju pouzdanosti. KLEova mana jesu loše koènice i loš serijski ovjes, te previše unatrag povuèeni oslonci za noge koji èine vožnju u stojeæem položaju vrlo teškom, a to je nužno za dobro peglanje van asfalta. Inaèe je KLE dobar motor, posebno ako se gleda vrlo pristupaèna cijena novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno enduro jednocilindricni, dobar izbor a objasnjenja si dobio, to nisam samo sad procitao ovde vec sam cuo i od drugih ljudi!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...