Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A da... On nije tubeles, to moraš da savladaš - menjanje guma. Jel ima kit da se napravi da bude tubeles? Znam da za neke motore može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: A da... On nije tubeles, to moraš da savladaš - menjanje guma. Jel ima kit da se napravi da bude tubeles? Znam da za neke motore može. Upravo gledam na YT klipove. Izgleda da su svi klipovi DIY, i ne uliva mi neko poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima centralni štender? Ako ima pesma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Jel ima centralni štender? Ako ima pesma. Ima, dobio sam i tripper navigaciju,i alu bash plate. Steta sto se ne dobija i crash bar Ovi iz Toga su mi rekli da ce ih nabaviti "givi crash bar" ali ne znam cenu, kontam da ce biti sigurno 130 jura yikes Citao sam o njima da su bas dobro uradjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Handguards i Scott oiler... To je must. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Handguards i Scott oiler... To je must. Citao sam da je ulje za menjac najbolje za podmazivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Veoma moguće. Ali mene ne interesuje. Od 2017. imam Scott. Nikad više ni jedan motor sa lancem bez njega. Prvo, lanac traje x5 duže. Doslovno. Drugo, nikad ali ni jednom ga nisam oprao izgleda kao nov, sve se spira sa njega. Treće, pere se vodom, skine se sa felne kao ništa, za razliku od sprejeva koji se lepe. Četvrto, idem na put ko gospodin, ne nosam više sprejeve i pomade, samo gas... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan A cekaj kad imas taj scott,on stalno podmazuje lanac,a kako se cisti lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Septembar 22, 2021 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sam se cisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sam se cisti cime ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Samim tim podmazivanjem, ulje stalno ispira lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan To mi zvuci dobro,nisam znao... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko suput 0 Napisano Septembar 30, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki bandit 600n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u poslednje vreme gledam crf300rally.. Jaako mi se svidja, Ali imam oko 97 kg,sto je mozda problem.. Neiskusan sam u off roud voznji, pa zato gledam hondicu umesto tenere yamahe.. Zanima me da li je suspenzija zadnja bas tako losa kao sto pricqju na youtubu? Ne bih bas da se prevarim i bacim pare.. Inace je prelepa.. Pozz i hvala vam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Septembar 30, 2021 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac u toj klasi sigurno ti neće dati kvalitetno oslanjanje. Sasvim sigurno ne za tvoju kilažu Ako ti se sviđa vozi i uživaj, nećeš ti na ne znam kakav off pa da se žališ na zadnji amortizer, osim ako ne štosuje kad glumiš Dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni vešanje milion dukata, u 400-500e se sve završi i teraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Septembar 30, 2021 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zarko suput je napisao: Pozdrav svima, u poslednje vreme gledam crf300rally.. Jaako mi se svidja, Ali imam oko 97 kg,sto je mozda problem.. Neiskusan sam u off roud voznji, pa zato gledam hondicu umesto tenere yamahe.. Zanima me da li je suspenzija zadnja bas tako losa kao sto pricqju na youtubu? Ne bih bas da se prevarim i bacim pare.. Inace je prelepa.. Pozz i hvala vam.. Ogibljenje je loše za iskusne vozače na terenu koji vole da opale po gasu. Trebaće ti nekoliko godina aktivne terenske vožnje da dostignes taj nivo da te ogibljenje ograničava, a do tada ćeš već videti da li da ulazes u ogibljenje ili menjas motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Octobar 5, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2021. at 16:00, zarko suput je napisao: Pozdrav svima, u poslednje vreme gledam crf300rally.. Jaako mi se svidja, Ali imam oko 97 kg,sto je mozda problem.. Neiskusan sam u off roud voznji, pa zato gledam hondicu umesto tenere yamahe.. Zanima me da li je suspenzija zadnja bas tako losa kao sto pricqju na youtubu? Ne bih bas da se prevarim i bacim pare.. Inace je prelepa.. Pozz i hvala vam.. Da sam imao kesa, pre bih uzeo crf 300 rally ... Ja sam isto pocetniku offroadu, za sad sam odusevljen RE Himalayanom...a ogibljenje mu i nije nesto( kako pricaju)...nema cak ni upside down ...jedino ga vadi hod od 200mm (imam 90 kg) Sto kaze Alekre, umerena voznja i ne bi trebalo biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Octobar 8, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se pohvalim... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1217 Napisano Octobar 8, 2021 BJB Maxi scooter club, 1653 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Gle gluposti AM nema upisano... Srbistan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima? Sa A2 se svakako može voziti sve u toj kategoriji i ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Envy 64 Napisano Octobar 8, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, DaliborBP je napisao: Gle gluposti AM nema upisano... Srbistan! AM mi je na "glavnoj" vozackoj, na slici je probna vozacka. A mogli su i AM upisati, al dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Octobar 8, 2021 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi ti i za AM bilo do 23h, ovako nije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Octobar 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar imao odavno položeno za AM, M, F i šta već, te sitne kategorije. Položi za B, dobije probnu, ona istekne, daju mu redovnu dozvolu na kojoj je upisana samo B kategorija, a ostavili mu staru gde su ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7002 Napisano Octobar 9, 2021 Drug član, 2959 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti papirologiju, daj nam slike motora, vožnje, utisci, oduševiljenje, emocija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1217 Napisano Octobar 9, 2021 BJB Maxi scooter club, 1653 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, vasa.93 je napisao: Pa kakve veze ima? Sa A2 se svakako može voziti sve u toj kategoriji i ispod. Jesi li siguran? Nekad je bilo polozis za C ,dobijes B. Da li je tako i sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...