igorxt 25 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana crkao mi je rele na benzinskoj pumpi honda je u pitanju cbr 900rr 92 godiste model sc28 pa me interesuje dali neko zna kakva mu je tacna funkcija. Ja sam prespojio obican rele i to sve radi ali me kopka dali od njega zavisi gasenje pume. Trazio sam na netu i nisam bas postigao neke rezultate Voleo bi da cujem jos necije misljenje pa pomozite ako neko nesto zna. Ajmo forumasi help Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo da ima veze,pumpa bi trebala da se iskljucuje na osnovu otpora pritisku koji stvore iglice kad su karburatori dovoljno puni gorivom. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo da ima veze,pumpa bi trebala da se iskljucuje na osnovu otpora pritisku koji stvore iglice kad su karburatori dovoljno puni gorivom. Pozdrav ! DA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan_bor 0 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem sa relejem, interesuje me koji drugi mogu da stavim i gde da ga nadjem? Ili neka druga pumpa? Ili da li i kako moze bez pumpe? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bez pumpe moze prirodnim padom al moras imati u rezervoaru uvek preko 4-5 litara goriva koje će potiskivari.. Inače retko crkne relej, obicno odu platine na pumpi.. probaj da skines poklopac na pumpi i ocistis kontakt. ako to ne upali onda odes u prodavnicu delova za japanske automobile i kupis mitsubishi-jevu pumpu niskog pritiska koja kosta nova 50e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti problem sa tim releom. Imam utisak da nece na levak slobodnim padom ni da mi radi motor. Kad budem imao vise vremena sredicu pa javljam sta sam uradio. U pitanju je rc36. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...