Jump to content

Moto Zajednica

Planovi za 2009, 10,...

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Koliko vidim niko ne planira Grcku. Ja sa zacrtao sebi Grcku za cilj. Tako cu obici sva mesta koja su vredna poseta (a ima ih...), a ujedno otici na letovanje.

Prvo bih se popeo na Olimp, pa na Atos, pa obisao Hilandar i jos neka mesta.

To mi bio najveci put motorom do sada.

Xe xe xe eto ima nas dvojica i plus DARK = 3

Mene je plan do Atine, onda tu malo okolo, pa gore Solun, meteori, Zejtilnik i sl. pa onda na Tasos na more... malo da pocrnim  8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ

Koliko vidim niko ne planira Grcku. Ja sa zacrtao sebi Grcku za cilj. Tako cu obici sva mesta koja su vredna poseta (a ima ih...), a ujedno otici na letovanje.

Prvo bih se popeo na Olimp, pa na Atos, pa obisao Hilandar i jos neka mesta.

To mi bio najveci put motorom do sada.

Xe xe xe eto ima nas dvojica i plus DARK = 3

Mene je plan do Atine, onda tu malo okolo, pa gore Solun, meteori, Zejtilnik i sl. pa onda na Tasos na more... malo da pocrnim  8)

Svaka cast...

Ipak nas ima!

• IRON WILL, 972 postova

Za sledecu sezonu jedino sto sam planirao a to je da odem do Cg. na more,motorom...

I ja... al' na jedan dan... cisto ono kao... da stavim u rubriku kratke voznje  :D

• Zainteresovan, 830 postova

E ljudi, citam ove vase planove, i sad se osecam ko teska sitrotinja... Vise mi se ni ne planira da idem bilo gde.  :(

Obecao sam kevi da necu plackati banke, ali sad vidim da cu pre ili kasnije morati da orobim neku, jer ne vidim kako drugacije da vam se pridruzim!  :-\

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

E ljudi, citam ove vase planove, i sad se osecam ko teska sitrotinja... Vise mi se ni ne planira da idem bilo gde.  :(

Obecao sam kevi da necu plackati banke, ali sad vidim da cu pre ili kasnije morati da orobim neku, jer ne vidim kako drugacije da vam se pridruzim!  :-\

E majke mi. Ako budes ulazio u tako neki "posao" hocu i ja sa tobom. Pa da onda mozemo i mi na put oko sveta sledeceg leta  ;D

• Zainteresovan, 830 postova

Problem je sto mi u Srbiji, retko da mozemo da priustimo takve stvari, najprostiaj kupovina motora i opreme je cesto zivotna misija, ja sam sparao i na opremi, dok me nije dekno covek na raskrsnici, jos lecim nogu, ali sam kupio jaknu i rukavice i uskoro nadam se pantalone. A da ne pricam da me motor kostao samo 1.6000 E.

Meni je indikativno bilo recimo kad je bio onaj cunami na Tajlandu, pa kao pogimuli mnogi nemci, englezi, talijani... I onda idu svedocanstva... Kao neki lik iz nemacke, 26 godina, konobar. I kaze on, ja sam dosao ovog leta da malo vidim sveta, upoznam Tajland.... Uh bre, reko, ovo nama nije moglo da se desi, kao konobar iz Srbije zapucao malo za Tajland, vazi... To je meni tuga, ne kukam uopste za nekim vanzemaljskim stvarima, ali majku mu, nas isto kosta i motor i oprema, i gorivo, i putovanje... ali su nam zato plate desetostruko nize. Majku mu, ocemo li mi ikada vise ziveti kao sav normalan svet...? Kazu analiticari da nam je zemlja u proseku u zescoj depresiji... Ne bi me cudilo uopste da je to istina... Postali smo bre totalni Uzbekistan, samo me izludjuje kad nas ubedjuju da uopste nismo, nego smo malo u reformama...

Izvinjavam se na totalnom UFF-u zacetnicima teme, ali imam utisak da vecini nas nije pitanje gde cemo ove godine, vis eje gde sve necemo moci ni ove godine...

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Kako je evro poceo da divlja,tesko da cemo imati i za gorivo za skupove po Srbiji ;D.Nego,ja Grcku ozbiljno planiram na leto.Imam kombinaciju sindikalnu za hotel tamo.Javicu se sa predlozima kad za to dodje vreme.

Grcka je super predlog.

Idealno za motore.A plaze su im uglavnom super.Oni i zimi voze bajkove....Lepota....kome trebaju automobili tamo?... ;D

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

leto 2009  veci krug kroz Greciju..Meteori..Krf..Delfi..Peloponez..Atina..Evia..Solun..Tasos,a dugorocni plan....AFRICA !! ;)

• IRON WILL, 972 postova

leto 2009  veci krug kroz Greciju..Meteori..Krf..Delfi..Peloponez..Atina..Evia..Solun..Tasos,a dugorocni plan....AFRICA !! ;)

Ti mi citas misli, a i motor umes da izaberes  ;D

• Drug član, 1414 postova

Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000m :P :-*! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D.

Sledeca destinacija:: AFRIKA, najmanje do Tanzanije i kilimandzara, a najduze do rta dobre nade, hocu da vidim velike bele ajkule (Hai) u prirodnom ambijentu, pa da se malo zajedno okupamo.

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Pa i ja napisah na predhodnoj strani da mi je plan Grcka (severni deo).

Uslov je da se ukinu vize, odnosno da se pasosi opet viziraju na granici(kao nekad), jer me, stvarno, mrzi da dva puta idem za Bgd ili Nis za vizu da bih negde trosio moj novac. Zbog ovoga nisam ni zeleo da produzim pasos.

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Malo toga planiram unaprijed. Sigurno je Makedonija ( Potfat ili Makedonija rally ili oboje ) i moto susret u Bijeljini. Jer tamo se osjećam kao kod kuće - zaista !

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000km! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D.

Sledeca destinacija:: AFRIKA, najmanje do Tanzanije i kilimandzara, a najduze do rta dobre nade, hocu da vidim velike bele ajkule (Hai) u prirodnom ambijentu, pa da se malo zajedno okupamo.

Stvarno ti visok taj put ;D ;D ;)

A za Afriku... I tata bi sine  :D;)

Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000km! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D.

Stvarno ti visok taj put ;D ;D ;)

A za Afriku... I tata bi sine  :D;)

Ma manijak je to ;D Videces samo kad nam posalje slike sa Rta dobre nade. :D

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

za sad prvo planiram da kupim Malaguti Madision 150 ili 250 ccm za sledecu sezonu, a na leto ja i jos par drugara pravac Split...

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Ja sam za Grcku a vidim da nas vec sad ima dosta Afrikanaca pa ne bi bilo lose da bar okvirno predlozimo termin, mislim da je to najtezi deo posla . Bio sam par meseci u Grckoj i za nas je najbolji Maj i eventualno prva polovina Juna, Jako je jeftino za spavanje a i temperature su super.

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: dl 1000

Nadam se da cu ostvariti plan da obidjem Rumuniju na prolece,tura od nedelju ili dve,a posto vidim da jos par ljudi spominje isto mozda bi se mogla sklopiti ekipa, nemam mnogo iskustva na duzim turama ali pretpostavljam  da je prava stvar u drustvu (sanjam da odem na Nordkap 2009- sad vec otvorenih ociju,nije mi dobro)

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Ako Bog da volio bih da prošpartam CG uzduž i popreko kloneći se asfalta , malo da obiđem Srbijicu , do BiH , Macedonija , AL , ma samo zdravlja , biće svega .poz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja