dvlns 14037 Napisano Avgust 24, 2021 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da se ne zaboravi da je veeeeliku ulogu u razlazu Topraka i Kawasakija igrao i njegov mentor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, dvlns je napisao: I da se ne zaboravi da je veeeeliku ulogu u razlazu Topraka i Kawasakija igrao i njegov mentor I Red Bull ako se ne varam. Odnosno nešto oko sponzorstva Promenio Avgust 24, 2021 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Avgust 24, 2021 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, BRACO je napisao: Ja se sjećam da sam gledao baš zbog turčina i ne dadoše mu ni krug da odveze i još napraviše da pobjedi ovaj dosadnjakov..baš su mi se zgadili mada me nervira i ovo islamiziranje kad bježi od šampanjca. To jeste bilo *ederski i svako normalan bi popizdeo. Šta me koji moj zovete ako mi ne date da vozim. Neka vozi onda onaj svih 8 sati i ćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 25, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je jasno ko dan. Pucceti je nevin. Onaj "menadžer", novopečeni vehabija i obožavalac velikog vođe je otrovao Topraka. Zapratio sam ga na Twitteru dok je bio junior, mislio sam da sam našao novog Eliasa... dok jednog dana nisu krenuli twittovi u stilu Kumrovečke škole... odjebah ga i od tad mu želim zdravlje i neuspeh. Nema veze s Islamom u mom slučaju. Ima onaj naš, pravoslavac, što vozi auta a samo mu pertle vire iz vođine bulje, u istoj mi je fioci s Toprakom i Kenanom. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan A, za taj "encidenat" sa Kawasakijem znam nego sam pomislio da ima i nešto novo što opet zakuvavaju. A šta ja znam...navijam za turčina jer je nešto kao autsajder ali nisam zalazio u dublju analizu njegovih političkih aktivnosti. Da jesam, moguće da bih ga ne voleo jer ne volem ni ovog što ga to crank spominje...i ne volem nijednog od tih što im samo pertle vire. Mrzim i to kada se meša politika sa sportom ali nažalost retko kad i retko gde to uspeva da se ne pomeša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Avgust 25, 2021 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Djeneral politicki je aktivan Kenan a Toprak je njegov pulen. Kenan je igrao presudnu ulogu u dosadasnjoj Toprakovoj karijeri pa cak i za tu famoznu Suzuku je prvi Kenan besneo a ne Toprak. Kenan je bio najjaci "ambasador" Kavasakija u novijoj istoriji dok se nije Dzonatan ustolicio tako da i tu postoje debele varnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Leave Toprak alone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče slobodan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...