kymcosuper9 0 Napisano Jul 17, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsena je prva trka Skuter kupa. Sto se tice klase sa ogranicenjima prvi je bio Balsa Zoric(Kymco),drugi nebitno a treci Ivan(zaboravih prezime) zvani Kepa(takodje kymco). Sto se tice "open" klase trece mesto je zauzeo Igor Skomac takodje clan Kymco Racing Team-a. Evo i nekih slika(smanjio sam ih na 640x480): Balsa Zoric Kepa Igor Skomac Pocetak prve trke(do 50 ccm) Super9 koji se trkao u "open" klasi(70 ccm,auspuh,ir.svecica,prenos i lamela malossi,kevl.kais....) Detalj sa trke(Balsa i Kepa) Jos jedan detalj(Balsa,koji je drugoplasiranog ostavio za vise od pola kruga) Malo zezanja za publiku(Balsa) Podijum za klasu do 50 ccm Kymco Racing Team(bez mene jebiga morao sam da slikam) S leva: Stole,Meda,Mata,Balsa,Deki,Kepa,Igor I na kraju pehar na pobednickom skuteru(naravno Kymco Super 9) Toliko od mene.Da cujem utiske. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jul 18, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto sam malo izvan toka, ali gde je odrzana ova trka? :oops: Super je sto si nam doneo ovaj izvestaj sa slikama, takodje pozivam i ostale posetioce ovakvih i slicnih takmicenja da nam posalju izvestaje i slike kako bi svi bili upoznati sa svim vecim i manjim takmicenjima koji se odrzavaju u nasoj zemlji. Nego, pomenuo si Skuter kup... Kad je sledece trka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 18, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je bila na Adi Huji.Sledeca je za dve nedelje ali nisam siguran da li je u kraljevu ili vrscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 19, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, nema šta !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 11, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je bila na Adi Huji.Sledeca je za dve nedelje ali nisam siguran da li je u kraljevu ili vrscu. I sta bi od te trke??? Jel je vozena ili tek treba? Gde?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...