drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ce duze trebati ovoj da stigne pa sam uzeo drugu na KP za 10e. Posto mi je sad ova stigla sa alija i visak mi je, eto je na prodaju. Znaci mreza za sediste u XL velicini. Ja je imam na svom sedistu i oseti se kad pirka vetar pod guzicu. Cena nek bude 500din 0658296050 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh ovu deblju varijantu, ne znam vidi li se... Ali malecno covece. Izvinjavam se zbog spama , da se obrati paznja na velicinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh da ova nije XL nego XXL. Za duzinu sedista 90cm. Hoces ovu da ti posaljem Neso? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 19, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ako se niko nije javio ja bih kupio.Ako mozes da sacekas samo da dodjem kuci da premerim sediste da li odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, drmilan_ je napisao: Hoces ovu da ti posaljem Neso? Hvala puno drug, nemoj. Nije za ovaj oblik sedista, verujem da bi grebalo rezervoar zestoko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Eol said: @drmilan_ako se niko nije javio ja bih kupio.Ako mozes da sacekas samo da dodjem kuci da premerim sediste da li odgovara Nikakav problem, mreza se jos dodatno steze ispod na dva kanapa pa se zaveze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj ja cu uzmem. Mozda moz da se nabudzi na moje prednje...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Endurac druze moj, ako ova ne bude dostupna moju ti saljem na poklon! Na jedno sediste BMW ima da legne kao samar budali, kao tuzba komsiji, kao Honda meni 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Haha:) nista bez kolega. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ako @Eolodustane, ide kod @Endurac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dada ja sam se ubacio tu a nisam video od Eola poruku, izvinjavam se.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 19, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_@Endurac @N.F.S. kolege premerio sam sediste i 65cm je tako da mislim da ce biti preveliko.Milane salji kolegi @Enduracmislim da ce pre njemu odgovarati.U slucaju da njemu ne odgovara skoknem ja do njega i probam za moje sediste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Merim kada kuci stignem i javljam druze Eol! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac Da saljemo onda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Salji salji saljem ti addressSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posto ste vi zavrsili... Eol drugarE Evo dimenzije... I onu pertlu sam izvukao, sto se odozdole vezuje, hteo sam da nasilno navucem na sediste! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.moje sediste je 64-65cm(verovatno slicno kao i na tvom Suzukiju)Imam utisak i ako bi rastegao i uspeo da navucem na sediste ne bi izgledalo lepo.Hvala na ponudi u svakom slucaju.Nadam se da ce tebi na nekom od sledecih motora odgovarati....Hvala drug jos jednom. Promenio Avgust 19, 2021 član Eol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Avgust 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Imam takvu mrezu odlicno radi posao.Sediste je dosta udobnije manje se znoji guza.Stiti dosta sediste od suncevih zraka i manje se kliza Promenio Avgust 19, 2021 član Goran1982 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li još toga na stanju? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ja ak bude neodgovarajuca velicina pa ti prosledjujemSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Doneo postar jutros, zabava odmah pocelaSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Avgust 21, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi XL islo na TDM-a ? da znadem po kupovini.. I jel vaklja cemu,kakvi su utisci novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo zajebancije Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...