kokot 438 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ekipa, Da li je neko uzimao probne tablice da odveze motocikl do tehnickog pregleda, kakva je procedura i za koliko se dobijaju takve tablice i da li je veliki rizik da ga odvezem bez probnih? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 16, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš dobiti probne tablice ako nemaš tehnički pregled urađen... A i koštaju PROBA table ko svetog Petra kajgana, bolje iznajmi prikolicu za te pare, preteraš motorin, uradiš tehnikum, vratiš u garažu da ćuti dok ne završiš registraciju.. Manje stresa nego da se nerviraš... Inače procedura je da podneseš u MUPu zahtev za izdavanje probnih tablica, navedeš u koju svrhu (prevoz do tehničkog pregleda) i koju ćeš rutu voziti, oni ti izdaju na papiru "dozvolu" i odštampaju papirnu tablicu. Košta (lupiću, po nekom sećanju) 4000 za prvi dan i svaki sledeći dan je 2000 din. To zavisi od zapremine motora (pa samim tim i od polise osiguranja, ima taj fixni deo 2000 din što su takse i onda dnevno osiguranje koje bere uši) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1035 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 1071 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto kolega kaze, to je kvaka 22 Na tehnički ne možeš bez tablice, a tablicu ne možeš bez tehničkog. Ako ti nije predaleko, a ne vidim zašto bi išao na neki daleki teh pregled jer ih ima svugde, stavi kacigu i gas, mala je šansa da te neko zaustavi. Ako se ipak plašiš, iznajmi kombi da te preveze, to je mnogo jednostavnije a verovatno i jeftinije. Meni su u NS uzeli 1.500 din za prevoz u okviru grada. Čak i da platiš u oba smera ako neće d ate čeka, to je plafon 4.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 438 Napisano Avgust 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan A odkud znam, posto su mi uvalili probnu vozacku dozvolu pa jos i da me uhvate da vozim neregistrovan, ako bi me zaustavili vjerovatno bi mi bila najskuplja registracija motora ikada. Zato uzeh prikolicu da sjutra odvezem i da ne razmisljam ima li ih dje, itd.. Jos samo ostalo da prodjem tehnicki Promenio Avgust 17, 2021 član kokot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...