bradivoje 9 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desni retrovizor za BMW 650... jegiba, puko mi je!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, ne znam da li mislis na G650gs ili F650gs, mada mislim da su isti retrovizori. Jedino sto sam uspeo da nadjem ovde: LINK Ako ti nesto znaci, posto sam isto iz Nisa, mozemo da se nadjemo pa da skinemo sa mog motora i probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Avgust 11, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, druže Niški... Moj je F650GS... i moj je ČETVRTASTI retrovizor.... Uzgred, da li bih bio u mogućnosti da saznam tvoj broj telefona??? Promenio Avgust 11, 2021 član bradivoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 11, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Двоје су се тако смували Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1745 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bradivoje je napisao: Zahvaljujem, druže Niški... Moj je F650GS... i moj je ČETVRTASTI retrovizor.... Uzgred, da li bih bio u mogućnosti da saznam tvoj broj telefona??? F 650 Gs ima okrugle retrovizore. Cetvrtasti su isli na raniji model i Apriliju Pegaso. Neko je ppstavio link pa pitaj tog prodavca da ti nabavi originalnog oblika. Jedino onda moras oba da kupis,jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...