Lackovic 0 Napisano Jul 8, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno ne moze, tako kaze makedonac na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Jul 8, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, zaludan said: naš granični policajac tražio vozačku i saobraćajnu. To sad svi traze, ni meni nisu nikad, a od ove godine redovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jul 8, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lackovic je napisao: Zvanicno ne moze, tako kaze makedonac na granici Pa jel te pustio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Jul 8, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: To sad svi traze, ni meni nisu nikad, a od ove godine redovno Vidi, ja idem redovno preko neke granice - najčešće Hrvatska i BiH (u Hrv bio početkom juna, BiH pre 15 dana) - naši i Hrvati mi nikad ništa osim ličnih dokumenata nisu tražili, bosanci povremeno, a evo sad naši prvi put. Idem sad za koji dan opet "na turneju" pa ću da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Jul 8, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, zaludan je napisao: i prvi put u životu mi je naš granični policajac tražio vozačku i saobraćajnu. I meni su hrvatski carinici tražili sad za vikend na uvid vozačku i saobraćajnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jul 8, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce na jednoj proslavi u Podgorici i sticajem okolnosti sedeo sam pored coveka koji radi u policiji i saradjuje sa granicnom policijom. Pa sam iskoristio priliku da ga pitam za naslovnu problematiku, obzirom da i moja cerka ima probnu dozvolu. Dobio sam sledeci odgovor. U Crnoj Gori se ne moze voziti sa probnom dozvolom. Razlog tome je sledeci. Posto je Srbija probnom dozvolom, na neki nacin, ogranicila vozace iz svoje drzave, Crna Gora u slucaju, da se ne daj Boze desi neki udes, ili neko smrtno strada, ne moze da snosi odgovornost nad osobom koja je nosilac probne dozvole, obzirom da se u CG takva dozvola ne izdaje. Pa samim tim i ne "poznaje" pravila koja ta probna dozvola podrazumeva. U slucaju da te zaustavi saobracajna policija iskljucice te iz saobracaja kao vozaca koji vozi bez dozvole. Uz odgovarajuce zakonske sankcije koje takav prekrsaj podrazumeva. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Jul 8, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sto je opet glupo jer ti zakonski imas polozen vozacki ispit i vozacku dozvolu. A zakon Srbije ne brani izlazak iz zemlje sa istom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Jul 8, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, drmilan_ je napisao: Sto je opet glupo jer ti zakonski imas polozen vozacki ispit i vozacku dozvolu. A zakon Srbije ne brani izlazak iz zemlje sa istom Jeste i nije tako. Imaš položen vozački, ali postoje ograničenja. Pa sad, ako puste vožnju sa probnom dozvolom, ili moraju da uvedu zakone u skladu sa tim ograničenjima, ili da vozačima sa probnom dozvolom daju sva prava "pune" dozvole, što nemaju ni kod nas. I onda, kratko i jednostavno - ne može. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 184 Napisano Jul 24, 2024 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rešena nedoumica: Da li probna dozvola važi u inostranstvu? | Svet | Direktno DIREKTNO.RS Ovih dana se pojedini vozači koji planiraju putovanje u Grčku interesuju da li probne vozačke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...