Staman 714 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, evo jos jedan video zapis da podijelim sa vama, nadam se da ce vam se svidjeti, ima jos dosta materijala ukljucujuci i Ohrid koji cekaju da ih obradim, nego nekako manjka volje da iste editujem pa potom eksportujem, to na moj kompjuter traje vjecnost i kosta zivaca. Ali svakako kad dodje zimski period posvetit cu se mozda malo bolje, za sad neka ide 1080p rezolucija, ko zna kakvo je vrijeme doslo, mozda ce i Youtube ubrzo dolje. No sklonih se sa teme mnogo, eto pogledajte... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio mladji voleo sam da spavam u satoru sa mojom zenom, a kad sam omatorio samo sa tudjom, Ajmo dalje kako su izgledali sledeci dani? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...