Jump to content

Moto Zajednica

VOZNjA NA zadnjem tocku

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: zx10r

Znaci zanima me sveeee sta,kad,kako,koliko?Tj 1,2 bzina koji rezim obrtaja,polozaj tela kako naci vagu tj zadrzati se gore sa ili bez kvacila...itd ja pokusavam na malim obrtajima od 2 do 3 hiljade od 25 do 35 km/h ako preteram nedaj boze bolje 25 nego 100 VOZIM R1 ;D.Zezam se ne palim se voleo bih to lepo i sto sigurnije da naucim i izvezbam daleko od saobracaja za sada odrzim se naj vise 10 tak metara.Tako ako neko ima bilo kakav vid saveta neka pise unapred HVALA  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

Znaci zanima me sveeee sta,kad,kako,koliko?Tj 1,2 bzina koji rezim obrtaja,polozaj tela kako naci vagu tj zadrzati se gore sa ili bez kvacila...itd ja pokusavam na malim obrtajima od 2 do 3 hiljade od 25 do 35 km/h ako preteram nedaj boze bolje 25 nego 100 VOZIM R1 ;D.Zezam se ne palim se voleo bih to lepo i sto sigurnije da naucim i izvezbam daleko od saobracaja za sada odrzim se naj vise 10 tak metara.Tako ako neko ima bilo kakav vid saveta neka pise unapred HVALA  ;D

sjebo si se sad sto si to pitao  :D ;D ;) ;D

sa kojim motorom to pokusavas?

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Zadnji koji je rekao da bi zeleo da nauci voznju na zadnjem nije dobro prosao ;D

znam, jedan od onih koji su ga IZVELI NA PRAVI PUT SAM BIO JA  ;D

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Šut ba, ne budali!

Kao sto sam pisao i ranije, ponovicu: Ako to do sada nisi nikad probao, ako nisi dupe izgulio sa nekim apencom, mz-om i sl. bolje i ne pokusavaj. Mislim, sve se moze, ali uzmi pretpostavku da ti sa 40km/h ta tvoja lepa yamahica padne na stranu. Pretpostavimo da prodjes bez povrede, samo stavi na papir stetu i bol u dusi i pomisao sta si sve mogao sa tim parama i kako bi ti motor i dalje bio lutkica i bez ogrebotine.Ti razmisli. mozda je bolje da uzmes neku krosericu 125cu i da malo tockaris po kraju, da te mine zelja, aonda probaj na R1.

• Drug član, 1854 postova

ma samo raspali. jedina stvar koja mene sprečava je to što nemam novca za nove lančanike i slično..

inače ovde je neki stav da se takva vožnja ne podržava javno tako da nemoj da se čudiš ako ljudi počnu da te odgovaraju od toga, naravno iz najbolje namere ali jbg.

moj savet ti je da ugradiš crash-pad-ove, još bolje i da poskidaš sve oklope, nađeš na netu kako se priprema motocikla za tako nešto (tipa količina ulja, pritisak u gumama) i kreneš polako. obavezno puna oprema, ako imaš kombinezon može i to i obavezno neka ide još neko sa tobom u slučaju da se nedaj bože skrljaš da može da ti pomogne....

to je ono što sam ja pokupio čitajući i slušajući druge.

ovde ima momaka koji jako dobro voze prednji-zadnji pa se nadam da će se makar javiti na PP.

srećno!  :)

@ Ra$a

ne odgovaram ga ja da ne uci tockiranje, vec mu dajem malo zrelije savete  ;D

Pa zar nije bolja varijanta da uzme neki slabiji i jeftiniji motor za ucenje.

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: zx10r

imam kras padove i svu opremu i svestan sam sta proizilazi iz glupiranja ili nepaznje ali pre metar dana kada su bile one kise nisav vozio yamahu 3,4 dana.Prvi lepsi polu oblacni dan prilazim motoru i na nekih 3m od mene on pada na levu stranu onako prekriven!!!Ja ga dizem i u cudu gledam pukao je far,prednja maska,retrovizoe.hebl,izgrebala se stranica ulubio rezervoar i pukao rep tada nisam imao kras padove od 50 evra.Tu je blaga nizbrdica i koja je verovatnoca da pukne beton tj procepi se ispod copke i da ona propadne a motor aterira kao neuspesno nasino lansiranje?Tako da znam koja je steta i kazem ti za ovo sto palamudim snosim odgovornost a ovako kad sve pukne a tu je parkiran mesecima pored mene delimicno i lose srece koga da krivim?

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Sve je u kontroli gasa, tj. osecaju koji ces razviti. Vremenom ce "tockiranje" doci samo od sebe, NE FORSIRAJ, vozi normalno par sezona i videces, a milimetar vise gasa na tvom motoru motoru moze znaciti prevrtanje na rep i TOTALNU stetu (sto se motora tice), tako da pamet u glavu.

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

:) super blago vama...NAPISAO SAM GORE DALEKO OD SAOBRACAJA AL AJDE POZDRAV ZA PARAVOJNE POLICAJCE I SIMPATIZERE ISTIH .HVALA MAKI

Samo vezbaj, od citanja i gledanja nema nista. Nadji negde zatvoren put ili tako nesto. Nadji drustvo obavezno.

Pomaze i da te snimaju, lakse uocavas greske....

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

:) super blago vama...NAPISAO SAM GORE DALEKO OD SAOBRACAJA AL AJDE POZDRAV ZA PARAVOJNE POLICAJCE I SIMPATIZERE ISTIH .HVALA MAKI

Samo vezbaj, od citanja i gledanja nema nista. Nadji negde zatvoren put ili tako nesto. Nadji drustvo obavezno.

Pomaze i da te snimaju, lakse uocavas greske....

A da ga pozovemo da nam se pridruzi jedan dan na baznoj  ???

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Prijatelju ortaci i ja iz Obrenovca se skoro svaki dan skupljamo na baznoj,to je jedan extra put izolovan od saobracaja (prodje po koji auto ali retko),ukoliko zelis naleti do Obrenovca nije ti daleko pa da vezbas malo sa nama....Kao sto je rboban rekao SVE JE U VEZBI... Pozdrav

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Prijatelju ortaci i ja iz Obrenovca se skoro svaki dan skupljamo na baznoj,to je jedan extra put izolovan od saobracaja (prodje po koji auto ali retko),ukoliko zelis naleti do Obrenovca nije ti daleko pa da vezbas malo sa nama....Kao sto je rboban rekao SVE JE U VEZBI... Pozdrav

Kako je bilo danas... Ja na poslu - zaradjujen za leba....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja