uff 13 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do mene da ga probamo na kinezu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da si imao ovaj mislim da bi te cuo cikica na semaforu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da si imao ovaj mislim da bi te cuo cikica na semaforu Pa i imao sam ga! ali u rancu na ledjima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 15, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo na YBR125? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo na YBR125? ;D Moze na sta god hoces ali od motora zavisi kako ce se cuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo na YBR125? ;D Ima YBR da ide na zadnji sa ovim kad god hoces.. ;D Btw, koliki je precnik "rupe" i koja je vrsta kacenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo na YBR125? ;D Ima YBR da ide na zadnji sa ovim kad god hoces.. ;D Btw, koliki je precnik "rupe" i koja je vrsta kacenja? 55mm Al moze to i da se prosiri po potrebi ;D kao i svaka rupa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi ovih dana da dodjem do nekih para, ako sve bude bilo ok kupujem. P.S.: Jel mozes da je suzis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi ovih dana da dodjem do nekih para, ako sve bude bilo ok kupujem. P.S.: Jel mozes da je suzis? E sad si se obrukao. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan O boze, vi stariji samo na to mislite. Hondica je male kubikaze 600ccm.. Tu sam te cekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mi se cula kroserica Honda Mt-50 bolje sa ovim izduvom ili da li bih dobio bilo kakvo poboljsanje . . . inace je 2T masina ? - Nije off, zanima me zbog eventualne kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mi se cula kroserica Honda Mt-50 bolje sa ovim izduvom ili da li bih dobio bilo kakvo poboljsanje . . . inace je 2T masina ? - Nije off, zanima me zbog eventualne kupovine. Ne moze ovaj izduv na 2T jer nemas kontra pritisak i motor bi ti vrisnuo uskoro . . . na cvaju mora specijalan izduv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Johynovak sad tutnji gradom sa njiom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...