bigbad86 825 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan EVO KONACHNO! Stara mashina: I nova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Puuu majke mu ga izvinjavam se tek sam provalio kako se ovo radi :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Puuu majke mu ga izvinjavam se tek sam provalio kako se ovo radi :-[ Svaka cast majstore, odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se bisage i onaj kufer. Jesi li ih kupio sa motorom ili kasnije? Koliko litara, cena? Ih, kada bi se okupili svi na jednom mestu. Zamisli okupljanje samo EN 500 motora. Mozda jedan dan, ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Ih, kada bi se okupili svi na jednom mestu. Zamisli okupljanje samo EN 500 motora. Mozda jedan dan, ko zna? Sto se mene tice samo da znam datum i grad i eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se bisage i onaj kufer. Jesi li ih kupio sa motorom ili kasnije? Koliko litara, cena? Bisage iz Louisa one od 27lit. Ja mislim Iron Horse(prava koza) A kofer je stari stolarski za alat prebojen u crno i modifikovan.(falsh koza) On bi trebao da mi sluzi samo za skupove i duza putovanja, poshto je mnogo ruzan, al od kad sam ga stavio ne skidam ga:) jbm li ga:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo otprilike mi se ovako chuje mozda za nijansu vishe metalni zvuk... samo shto je moj 97 a ne 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Niko da komentarishe NIJE VALJDA DA SE VOZITE??? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw EN sekti hehe pazario sam EN 500 dan pred nowu godinu. i nawozao sam se onako bash momachki celih 20 metara na -10 stepeni hehe obrati paznju hehe http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29303.0 chekajuci prolece il bar da spadne led hehe drugari aj mala pomoc e pogledajte http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29307.0 pozdraw swima JIMMY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E pa Jimmy odlican ti je novogodisnji paketic Nego koji je grad u pitanju, da znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan E pa Jimmy odlican ti je novogodisnji paketic Nego koji je grad u pitanju, da znamo Srbija beograd borcha hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. hej pa ovaj motor sam ja polirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika mojih EN-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slatko sam se navozio sa EN-ovima, sad trenutmo vozim Transalp-a (što ne znači da nisam zadovoljan EN-om, već sam želeo da probam i enduru) i imam jednog En-a . Jako pouzdan motor , probao sam sca tri modela i mogu vam reći da je svaki posebna priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Jako pouzdan motor , probao sam sca tri modela i mogu vam reći da je svaki posebna priča ??? ??? ??? ??? Laband, 'ajde nam iznesi svoja iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema loših iskustava, a za dobra nema šta da se kaže,ako nekome zatreba bilo kakva pomoć ja sam tu pošto baš imam iskustva sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. hej pa ovaj motor sam ja polirao Odlicno odradjen posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan e jebi ga ako je samo odrađen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan e jebi ga ako je samo odrađen Tamo odakle ja dolazim to je pohvala. Nema ljutis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma šalim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svima, bas va s prati i da pitam, za koje pare moze da se nadje ovaj motor ovde u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27700.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixi 1 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice udobnosti na EN-u za suvozaca dobar je ako ima naslon.Vozio sam se na jednom EN-u bez naslona i nije mi se svidelo zbog inercije koja me vuce u nazad i secao sam se ne sigurno.(kao da cu da spadnem sa motora)jer se na kruzeru sedi uspravno a ne povijeno kao na sportnjacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1777 Napisano Januar 23, 2009 Lovely jubbly, 900 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan e pa da se i ja prikljucim. pazario sam pre par dana od free-ja en500 c. pretpostavljam da svi znate kako bike izgleda tako da kacim samo jednu sliku. veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast , čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...