drazenye 201 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, daj slike i reci nesto o motoru. Puno kilometara da predjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bearded 0 Napisano Septembar 26, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotka. Godiste je '91. Ima tu da se briska i licka preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bearded 0 Napisano Septembar 26, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan BTW kakva su vam iskustva sa onim bisagama od skaja iz louisa? Trebaju mi bisage kao sto vidite, a nisam bas pri lovi trenutno za kozne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom EN 500 imao ovehttps://www.louis.eu/artikel/highway-1-saddlebags-artificial-leather-27l/10026337?list=98925044i sa njima motorcikl deluje bas ozbiljnije i robusnije. Ja sam imao EN 500 `97.Svaka preporuka, trajale su mi 5.5 godina i tako sam ga i prodao, jos se voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bearded 0 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam te i mislio da uzmem. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Neces se pokajati, staje u jednu 27 litara piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ove, http://www.kompp.co.rs/catalog/moto-oprema/dodatna-oprema/bisage-3.html i extra su. Zena i ja smo se spakovali za more i Visegrad 15 dana. i nazad imam ovaj kofer http://www.kompp.co.rs/catalog/moto-oprema/dodatna-oprema/bisage.html. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam cijene i nesto mi nije jasno, bisage su bile oko 10000, a kofer oko 6000 ne mogu tacno da se sjetim. U svakom slucaju su extra. Cak smo i pokisnuli dva puta a stvari su ostale suve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bearded 0 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bearded 0 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,Ima li neko ideju gdje da trazim filter za vazduh za EN500c 96 god. Zvao sam kompp i bajker haus, mora da se poruci orginal iz Kawasakija i 10 dana se ceka. ja sam malo kopao po netu i taj filter ide od 96-08 god. ako neko ima ideju gdje da trazim neka kaze. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Decembar 10, 2015 Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi u Kawasakiju ili naruci iz Louisa. Ja ne pamtim da sam ista kupovao kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 10, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao, nema za nov model u Louisu, ima za sve ostale EX agregate osim njegovog. Ne znam dal pase od nekog ER ili GPZ ili KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara, samo od en500 "96-08 god. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svima... da li je neko radio sediste kod Bobana za Kawasakija en 500c ,kakva su iskustva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moze ako se stave karburatori od GPZ. U tome je i razlika, agregati bi trebalo da su isti, za menjace ne znam. Nisu isti agregati potpuno. GPZ ima drugaciju bregastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svima... da li je neko radio sediste kod Bobana za Kawasakija en 500c ,kakva su iskustva? Jesam ja, zadnji dio (suvozacev) je prosiren. i sav je crven. Nisam imao para da odradim i gel, prosle godine kupio motor, jbg. Sto se mene tice je skroz ok a za zenu bi moglo biti malo udobnije. Koliko para toliko muzike. Pokusacu da nadjem sliku samo sjedista pa cu postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Januar 21, 2016 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan hm ne izgleda lose, nam je sediste totalno neudobno, i ja sam se razmisljao da ga preradim malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 22, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Gile stavi motor u avatar, promeni GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Januar 28, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svima... da li je neko radio sediste kod Bobana za Kawasakija en 500c ,kakva su iskustva? Jesam ja, zadnji dio (suvozacev) je prosiren. i sav je crven. Nisam imao para da odradim i gel, prosle godine kupio motor, jbg. Sto se mene tice je skroz ok a za zenu bi moglo biti malo udobnije. Koliko para toliko muzike. Pokusacu da nadjem sliku samo sjedista pa cu postavim. Dobro izgleda...samo ja bih još šire...naravno ako je to moguće...Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se ya sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege. EN 500c 96 god. na koliko km mjenjate ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5000, ili manje. Od sezone do sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...