warlock 1 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Deki jal to Aca-pn nije bio na Gochu Veruj mi da ne znam, Ja ga nisam upoznao, kao, uostalom i dosta drugih bajkera. E pa nista, ucinilo mi se da ga znas kad si rekao da ces ga pitati za kresh barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nista, ucinilo mi se da ga znas kad si rekao da ces ga pitati za kresh barove Pitao sam ga na PP, Cena je 60 € ali mu trebaju mere, odnosno "idejno resenje". A ja nekih ideja za to-nemam.Mozda, ako se muvam tim krajem na EN, svratim do njega da vidim sta bi mi preporucio (izgled) i da skine mere. Cena,mislim, da je korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E pa nista, ucinilo mi se da ga znas kad si rekao da ces ga pitati za kresh barove Pitao sam ga na PP, Cena je 60 € ali mu trebaju mere, odnosno "idejno resenje". A ja nekih ideja za to-nemam.Mozda, ako se muvam tim krajem na EN, svratim do njega da vidim sta bi mi preporucio (izgled) i da skine mere. Cena,mislim, da je korektna. Ma da, to idejno resenje je i meni problem, jer nisam bas mogao skontati kako ga povezati sa ramom. Ako sta smislis javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte kako to izgleda na LTD450, cesce se nalazi na njemu nego na EN, ali vidjao sam i EN sa istim rjesenjem. U principu iste "usi" kao na JAWI TS npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog primjera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, sta mislite o ulju LIQUI MOLY 15-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan kosta 8 evra litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog primjera Ovo je EN500, LTD450 ima tanji zadnji blatobran, drugačiji oblik dekla, kontakt bravu na upravljaču, ukrasnu plastiku poklopca filtera vazduha,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Za Warlok-a.Tri puta sam menjao ulje i svaki put sam stavio Liqui moly.Mnogo dobro ulje, ne trosi ni gram kvacilo super radi.Mnogi fantaziraju u vezi marke ulja te sipaj ovo,te sipaj ono.Ja sam pronasao svoju marku i ne menjam.Preporuka za Liqui moly.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog primjera Ovo je EN500, LTD450 ima tanji zadnji blatobran, drugačiji oblik dekla, kontakt bravu na upravljaču, ukrasnu plastiku poklopca filtera vazduha,... Heheh, milsis da Boban ne zna razliku izmedju en i ltd? Nasao covek original sliku. A sto se tice razlika, to je samo deo stvari koje se razlikuju. Slicni na oko a razlikuju se kao nebo i zemlja, rasturao sam i jednog i drugog do golog rama, veruj da sve lici a skoro nista nije usto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog primjera Ovo je EN500, LTD450 ima tanji zadnji blatobran, drugačiji oblik dekla, kontakt bravu na upravljaču, ukrasnu plastiku poklopca filtera vazduha,... Heheh, milsis da Boban ne zna razliku izmedju en i ltd? Nasao covek original sliku. A sto se tice razlika, to je samo deo stvari koje se razlikuju. Slicni na oko a razlikuju se kao nebo i zemlja, rasturao sam i jednog i drugog do golog rama, veruj da sve lici a skoro nista nije usto! Da, mislim . Nisam ni mislio da nabrajam sve razlike, upravo iz razloga što su totalno različiti. Da li si ih posle i sastavio? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice razlika, to je samo deo stvari koje se razlikuju. Slicni na oko a razlikuju se kao nebo i zemlja, rasturao sam i jednog i drugog do golog rama, veruj da sve lici a skoro nista nije usto! da li mozes da mi nabrojis u cemu se sve razlikuju EN500 i ltd450 (454)? ne mislim na sirinu upravljaca, niti na boju provodnika, vec konkretne razlike AGREGAT, TRANSMISIJA, KARBURATORI, PRENOS. ne mora sve, samo ono sto ti padne na pamet. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Free, shvatio si poentu sa slikom. Okrade razlika ima u mastini, ali to znas 450 vs 500 ccm. Razlicito je sjediste, ram (masina na EN je zavaljena unapred za par stepeni u odnosu na LTD), rezervoar, cajgeri tid. Moja subjektivna projena je da je prenos nesto kraci na LTD, bar nego na EN a model. Ostalo ne mogu da se sjetim, sad sam sisao s motora, ceo dan sam se vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice razlika, to je samo deo stvari koje se razlikuju. Slicni na oko a razlikuju se kao nebo i zemlja, rasturao sam i jednog i drugog do golog rama, veruj da sve lici a skoro nista nije usto! da li mozes da mi nabrojis u cemu se sve razlikuju EN500 i ltd450 (454)? ne mislim na sirinu upravljaca, niti na boju provodnika, vec konkretne razlike AGREGAT, TRANSMISIJA, KARBURATORI, PRENOS. ne mora sve, samo ono sto ti padne na pamet. hvala unapred Pa agregat je jako slican, razlikuju se deklovi i primetices da spolja razlike u glavi, na en-u ima 5 pera za hladjenje a na ltd-u 4, ali to je nebitno jer odgovara sa jednog na drugi motor, razlikuju se klipovi i hilzne naravno jer nije ista zapremina, moj subjektivni utisak je da je prenos bolje resen na en-u, cini mi se da radi na nizim obrtajima kad se npr. vozi 100km/h, ali to nisam siguran jer en nema obrtomer ( ltd ga ima to je jos jedna od razlika ), uglavnom se razlikuju u gomili sitnica, na ltd-u mi se vise svidjaju instrumenti, ima i pokazivac temperature, spolja gledano razlikuje se sve sem rezervoara (cak i cep na rezervoaru je drugaciji), drugaciji su kuciste i filteri za vazduh, dimenzije guma su iste dok se felne neznatno razlikuju. Takodje jedna odlicna stvar koju ima ltd je samootkazujuci zmigavaci. En je duzi za nekih 8-10cm i ima vise mesta za suvozaca. Na mom ltd-u mi je naj vise smetao prenos, isao je u 6-oj 100km/h na 5500 obrtaja, ako neko ima obrtaljku na en-u bilo bi lepo da uporedimo to jer me bas interesuje dal je drugacije, to je uspesno reseno sa modelom C. Zato kazem, jako slicni a jako razliciti, mnogo je veca razlika izmedju en500a(b) i en500c! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Free, shvatio si poentu sa slikom. Okrade razlika ima u mastini, ali to znas 450 vs 500 ccm. Razlicito je sjediste, ram (masina na EN je zavaljena unapred za par stepeni u odnosu na LTD), rezervoar, cajgeri tid. Moja subjektivna projena je da je prenos nesto kraci na LTD, bar nego na EN a model. Ostalo ne mogu da se sjetim, sad sam sisao s motora, ceo dan sam se vozio I ja sad dosao, isao sa drustvom na voznjicu, malo na Rajac i na Ravnu goru, lepsi dan za voznju nego i jedan letos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. Ja sam danas skidao bisage da operem motor i mogu ti reci da ga bas promijene. Mnogo bi ljepse izgledao Dobro je sto si stavio slike jer si mi dao jos jednu ideju za kres barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. molim te javi mi koliki je precnik cijevi ja mislio da stavim od 30mm pa se bojim da nebude glomazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica mog En-a. Opasno mi fale neke dobre bisage. molim te javi mi koliki je precnik cijevi ja mislio da stavim od 30mm pa se bojim da nebude glomazno [ Posto sam na poslu, popodne cu izmeriti i napraviti koju detaljniju sliku kres bar-ova. Slike sutra u ovo doba. Pozdrav!/quote] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na poslu, popodne cu izmeriti i napraviti koju detaljniju sliku kres bar-ova. Slike sutra u ovo doba. Pozdrav! E to ti je odlicna ideja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Precnik cevi kod mene je 24mm. Evo i nesto slika, pa se nadam da ce ti pomoci oko izrade kres-barova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Precnik cevi kod mene je 24mm. Evo i nesto slika, pa se nadam da ce ti pomoci oko izrade kres-barova. Ma bravo, slike su sve rekle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala Isidore. Posmatrajuci malo pazljivije vidim da kresh bar se napred "kaci" na mesto gde i hladnjak, a nazad za prednji nogostup. Ali da malo nije "opasno" da auspuh ostaje izmedju nosaca krash bara i hladnjaka. Ovo zbog toga, sto u slucaju pada krash bar moze izvrsiti pritisak, preko auspuha, na hladnjak i unistiti ga ??? Tim pre sto cev moze izdrzati jak udar, ali flahovi kojima je bar pricvrscen za motor-nisam siguran. Moramo nekako da ukljucimo u temu Aca-Pn i zatrazimo njegovo misljenje o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala Isidore. Posmatrajuci malo pazljivije vidim da kresh bar se napred "kaci" na mesto gde i hladnjak, a nazad za prednji nogostup. Ali da malo nije "opasno" da auspuh ostaje izmedju nosaca krash bara i hladnjaka. Ovo zbog toga, sto u slucaju pada krash bar moze izvrsiti pritisak, preko auspuha, na hladnjak i unistiti ga ??? Tim pre sto cev moze izdrzati jak udar, ali flahovi kojima je bar pricvrscen za motor-nisam siguran. Moramo nekako da ukljucimo u temu Aca-Pn i zatrazimo njegovo misljenje o ovome. [Ovaj kras-bar sam licno proverio tako sto mi je izleteo kombi iz sporedne ulice i...bang! Pao sam na desnu stranu, gornji flah se iskrivio i naslonio na auspuh i ni makac dalje.Kras-bar je odradio svoju namenu i to je to. Skocim i u onom besu podignem motor kao od sale, pogledam zakrvavljenim ocima vozaca kombia, kad ono zensko, stegla onaj volan i gleda me ne trepce mahnem samo rukom i pomislim idi u..../quote] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan [Ovaj kras-bar sam licno proverio tako sto mi je izleteo kombi iz sporedne ulice i...bang! Pao sam na desnu stranu, gornji flah se iskrivio i naslonio na auspuh i ni makac dalje.Kras-bar je odradio svoju namenu i to je to. Skocim i u onom besu podignem motor kao od sale, pogledam zakrvavljenim ocima vozaca kombia, kad ono zensko, stegla onaj volan i gleda me ne trepce mahnem samo rukom i pomislim idi u..../quote] A koje je debljine taj flah ??? Ovako odokativno bih rekao da je 2 mm. Da lako je moguce da je flah amortizovao silu udara, tako da nije bilo posledica po auspuh i sto je vaznije za hladnjak. A za kombi-pa ti si neko "meko srce" ;D A ko od nas pa nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...