AleksaR 0 Napisano Jul 30, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me mišljenje ljudi koji se razumeju o tome koji motor da uzmem kao početnik (do 35kW). Ne bih uzimao sportske varijante više me zanimaju naked motori i to da može dvoje da se vozi na njemu komotno. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2627 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bandit, er5, hornet, ima ih na a2 reg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan ima samo je pitanje kad nece moci da se registruju. Za neke A2 motore vec prave probleme jer fabricki imaju vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaR 0 Napisano Avgust 1, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na predlozima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Avgust 1, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Treba da nam kazes i sa kolikim budzetom raspolazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaR 0 Napisano Avgust 1, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Budžet do 2500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Avgust 1, 2021 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Er5 ili Gs500 i taman ti ostane novca za opremu. Promenio Avgust 1, 2021 član Vanja_022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 468 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Suzuki XF650 Freewind, nekako mi je sve pokrio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Efendija Skalin said: Ja sam uzeo Suzuki XF650 Freewind, nekako mi je sve pokrio Super. I sada si rešio da pišeš o tome u nekoliko tema na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...