samuraaaj 51 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me moze li se na Stroma 650 2005 g. ugraditi ABS i ako moze gde bih to mogao uraditi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao ja majstor-ovlascenog za Suzukija pre neki dan dal je moguce naknadno da se ugradi ABS u Burgmana, a on mi objasnjava da nema sanse jer je citava konstrukcija potpuno razlicita i moze se zahvat izvesti samo priliko sklapanja motora u fabrici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan majstor je dao pravi odgovor. bolje ces proci ako prodas tvoj motor i kupis drugi sa ABS-om. elektricna instalacija se razlikuje, cak i neki delovi na ramu (nosaci) su razlika. v-strom sa ABS-om je ca. 6 kg tezi od modela bez ABS-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...