Jump to content

Moto Zajednica

Tuzakanje miliciji

Recommended Posts

• Drug član, 1193 postova

secate se sir olivera,pa da ga citiram: NJIH SU DVOJICA MI SMO SAMI,NE ULAZI U BORBU U KOJOJ SI BROJCANO SLABIJI.

a da treba tuzakati treba .....ne moze da skodi

ljudi nisu svesni svoje nesvesti,voze pod predpostavkom :AKO PRODJE PROSO SAM ,a ostali kako im bude

A MENE AKO SE SETE  ZA DAN BEZBEDNOSTI..............

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

Ovu sam temu poceo zato kad nekom ispricam svi te gledaju ko budalu sta on hoce da ti iprica . Tuzibaba. Al ovo sa kompjuterom je za neki domaci film .Super si snasao da mozemo bar da si svi resimo te tehnike sto gresi i ispada iz sistema (  policiski kompjuteri ).

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Juce dok sam se vracao iz Vrcina putem E-75 vidim ispred mene beli Yugo i stop svetla nerade uopste,bio je mrkli mrak al sreca vozio sam polako.Steta sto tamo gde sam ih video nigde nestoje plavci.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ljudi, ne vredi ni tužakati! Ne znam koliko puta sam zvao saobraćajnu policiju zbog ludaka koji prodaje poljoprivredne proizvode na raskrsnici Cvijićeve i Zdravka Čelara (u Beogradu) i to parkiran u saobraćajnoj traci!!! A tu je odrđeno dve trake za levo u Starine Novaka (sa posebnim semaforom), jedna za pravo i ta u kojoj je on parkiran (tik do semafora) za pravo i desno. Za one koji ne znaju raskrsnicu, tu se ukršta jedo 4-5 GSP linija ( što trola, što autobusa) i gužva je tokom celog dana. Naravno, dasa ne odustaje od trgovine. Ko je tu lud?!

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Lud je onaj lik što tu pored drži trafiku (Cvijićeva, u pravcu 29. nov, pre Čelareve, sa desne strane), i koka-kola frižider na sred trotoara...

A o tim stvarima neću ni da pričam.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Ja nikad nisam tuzakala...da niste otvorili ovu temu ne bi palo na pamet uopshte...mada vidim da je to stvarno dobra stvar u nekim situacijama...al kapiram da verovatno vetjini nas kroz glavu prodje ko  tje sad da trazi pandure....

Pre mesec dana sam spasila samoubicu na Brankovom mostu...vozila sam ka NBG i vidim choveka na sred mosta preskache onu ogradu, dodam gas i onim plavcima na kraju mosta prijavim shta se deshava... Isti taj plavac me zaustavio posle par dana (prepoznao motor i mene) i rekao mi da su spasili lika....

• Drug član, 1779 postova

Ja nikad nisam tuzakala...da niste otvorili ovu temu ne bi palo na pamet uopshte...mada vidim da je to stvarno dobra stvar u nekim situacijama...al kapiram da verovatno vetjini nas kroz glavu prodje ko  tje sad da trazi pandure....

Pre mesec dana sam spasila samoubicu na Brankovom mostu...vozila sam ka NBG i vidim choveka na sred mosta preskache onu ogradu, dodam gas i onim plavcima na kraju mosta prijavim shta se deshava... Isti taj plavac me zaustavio posle par dana (prepoznao motor i mene) i rekao mi da su spasili lika....

Bravo Mina a to vec nije tuzakanje ,to bi pretpostavljam svako normalan uradio kome je stalo do ljudskog zivota.

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: zx10r

; ::) i ovako je svaki cetvrti pub u ovoj nam nasoj dragoj udbaskoj zemljici jos ako i ostatak tezi ka statusu svedok saradnik?Gde nam je kraj?Realno u vecini slucajeva samo sami sebi mozemo da pomognemo u NEPREDVIDIVIM situaciama u koje nas dovede neko drugi ili pak mi sami.Nevidim da cinkarenje polu pismenim ljudima koji zakon desifruju konsultovajuci sudskog tumaca {cast pojedincima koji posteno rade svoj posao} ali licno mislim da ovo sto "oni" pustaju na ulicu da deli pravdu da nekazem da je nesposobno preformulisacu u nekopetentno.Kao sto rece jedan kolega par postova vislje NEULAZITE u problem ako nemozete SAMI da ga resite. HOCU DA KAZEM ako policiji trebas da kukas i ukazujes im na 1001 problem znaci da oni platu primaju za statiranje a da "vi" gradite karijeru u suprotnom smeru ako sve vidite i znate koga treba preventivno staviti pod lupu {da bude sve u stihu} potrazite radna mesta u MUP-u

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja