ser 7723 Napisano Jul 31, 2021 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2021. at 10:28, BataJova je napisao: Prvo sam mislio da haluciniram ili nesto (ne drogiram se, niti sam pio), mrdao glavu, podizao vizir, ma jok, ta linija je i dalje bila tu.. Isao sporije, brze, ma niti auta nekog ispred, niti iza, sam sam na putu.. Podseti me ovaj tvoj dogadjaj, danas cu da ga gledam ponovo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 31, 2021 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je zalutali zmaj koji prati magistralu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sam ja prdnuo dok sam isao 299km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Jul 31, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta lokacija, poligon Zeljka Mitrovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako je koka droga onda sam ja narkoman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...