Staman 714 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepo. Nisi napisao koje je to mesto, pa da dodam da je to Durmitor 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Jul 30, 2021 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva planina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jul 30, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo.I muziku si odlično uklopio u ambijent. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da Staman snimi, uvek je za pohvalu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, gebee&co je napisao: Šta god da Staman snimi, uvek je za pohvalu. o pa hvala hvala, odavno nisam dobio pohvale na svoje snimke, prija moram da priznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Dule Sebeški je napisao: Prelepo.I muziku si odlično uklopio u ambijent. hvala, znaci mi, moji su me vec poceli shvatat zdravo za gotovo kad su snimci u pitanju pa iste i ne gledaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jul 31, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za tvoje, ja svaki gledam više puta. Odlično, samo nastavi, hvala !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, srbac je napisao: Ne znam za tvoje, ja svaki gledam više puta. Odlično, samo nastavi, hvala !!! o hvala puno, ovo je najbolji komentar do sada koji sam dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi objasni kako da obrisem neke stare slike posto nove ne mogu da uploadujem sa putovanja, ne dozvoljava mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ti brisati,jedino ako ti admini daju malo prostora, ali i to ćeš brzo napuniti... Opcija ti je Postimage, Imgur... Uostalom tako svi radimo, kad popunimo "kutiju"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Mart 9, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2021 at 3:54 PM, Staman said: moze li neko da mi objasni kako da obrisem neke stare slike posto nove ne mogu da uploadujem sa putovanja, ne dozvoljava mi Obavezno pre upload-a smanji fotografije. Malo rezolucija, malo kompresija i primetno će biti manje. Čak i mobilni pravi velike fajlove, ogromne, a realno nema potrebe za internet da budu tolike. Bilo bi dobro kada bi forum automatski smanjivao fotografije. Ne znam da li postoji takav neki dodatak za forum software. Za word press ima i nenormalno smanjuje. Ako sam smanjuješ imaš FastStone image Viewer koji je besplatan i ima opciju da odjednom smanji sve i da dodaš pečat, kompresiju povećaš, itd... gomila mogućnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Mart 10, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes sa google photos, share link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2021. at 11:02, jovan.v je napisao: Veoma lepo. Nisi napisao koje je to mesto, pa da dodam da je to Durmitor Jeste Durmitor... ali ispočetka mi se učinilo da je Sinjajevina, prelepa visoravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, prolazio sam tuda, predivna priroda. Promenio Mart 21, 2023 član ZeleniZub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Mart 31, 2023 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put, je li 100% asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...