Akilis5892 6 Napisano Jul 25, 2021 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za grupu, imam pitanje oko kupovine motora u A2 kategoriji, u sustini 1000-1500€. Bitno mi je da je 4T,i da ne trosi nesto preterano, brzina mi nije bitna. Hvala u napred na odgovorima/predlozima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Moras biti malo odredjeniji ako mislis da ti neko nesto predlozi/pomogne. Imas li ideju kakav motor zelis? Sa A2 kategorijom mozes voziti 1001 4t motor u rasponu od 50cc do 800cc i od skutera do copera. Lepo je vreme i ljudi hoce da voze svoje ljubimce a ne da gledaju u magicnu kuglu sta ti ustvari zelis Aj daj malo vise informacija pa da vidimo mozemo li ti pomoci (ili ti nema pomoci ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akilis5892 6 Napisano Jul 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan U sustini izmedju 125-650cc, 4T,coper, gledao sam nesto poput SR125 za pocetak, ili Virago 125-250. Potrosnja tako da bude izmedju 3-6l. I ta cena eto izmedju 1000-1500 Ako neko ima neki komentar ili savet, hvala u napred. Promenio Jul 28, 2021 član Akilis5892 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Jul 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec volis taj klasicni izgled ja bih pre isao na nesto tipa Kawasaki ER5 ili Honda CB500 (ako naletis na neku ustrojenu) . Jes da nije coper ali mislim da je dobar izbor a uklapa se u skoro sve kriterijume. Npr: Kawasaki er5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki er5, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 60000 km, Novi Pazar. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Nisam neki poznavalac copera ali izbegavao bih kineze tipa Sprint, Qingqi, Kinroad i ostale BruceLee fazone i gledao nesto tipa Honda Shadow/Rebel, Kawasaki Eliminator ili kao sto si i sam naveo Yamaha Virago. Promenio Jul 28, 2021 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akilis5892 6 Napisano Jul 29, 2021 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, pogledacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...