Pablo 1941 Napisano Jul 19, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu temu na motori.hr forumu... Ukratko: AnteK: Dakle, obzirom da je procurila informacija i da ne moram svako malo na SMS objašnjavati gdje, što, kako... Kako sam upuæen u detalje puta mogu reæi - NikolaM i naš zajednièki friend Žarko Anðeliæ iz Beograda trenutno su na putu iz Moskve za Vladivostok. Planirani povratak polovica Rujna. Imaju ruske GSM brojeve pa nema potrebe sms-ati ih na one koje znamo. Držite im fige, za sada je sve po planu Evo teme: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,23451.0.html Svaka cast momcima! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ako produze jos jedno par hiljada mogli bi i do mene da stignu. Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Neki ljudi stvarno znaju za sta zive jos priuste to sebi... Ma svaka im cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ako produze jos jedno par hiljada mogli bi i do mene da stignu. Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...