Endurac 962 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odo i ja na Dunav malo danas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @BusMan: Podesi WB na Thungsten lite tj. na obicnu sijalicu, onda ces od zutog da dobijes pravo bijelo Uh, nisam siguran... mislim da sam za ovu najsvetliju (najzucu) stavio WB na "sijalicu" ( na Fuji-ju se zove INCANDESCENT), ali sam bas tu podigao ISO sa 200 na 800 kako bi se bolje video dok. Iznad mesta odakle sam slikao ima 4 zute svetiljke, a sa desne strane jedan reflektor, ali mi na licu mesta delovalo kao da je dok u senci pa zato podigoh ISO. Ipak, tu je dragi nam PS pa sam malo popravio situaciju... ;D ... mada i dalje zuta preovladava, ali je tako i na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge...prebaci u crno belu ;D eto kako je nastala digitalna crno bela fotografija;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam... odvratna je :D Si bio na Dunavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam... odvratna je :D Si bio na Dunavu? Busmane, evo bele, nisam siguran da o tome pričate al se umešah. Nije nešto ispala, al me zanimalo da li može da se izvuče. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jesam al vec pao mrak. Imam 5 gb fotki sa Kopaonika, sredjujem i bacam na stok pa mi malo muka od aparata, mora da se odmorim do sutra. Cekam neko romanticno vece da se malo digne temperatura da pozuti i pocrveni na horizontu;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos desaturacije, da bude skroz crno bela, pa malo josh potamni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos desaturacije, da bude skroz crno bela, pa malo josh potamni... U stvari je sada crno roze bela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan "Nista ja tu ne bi dir`o !! Od babe bi ti devojku napravio. Ne privlace me crno-bele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Dunava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kupinovo Sava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Februar 8, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dunav tj Petrovaradinska tvrdjava letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Gliga, , malo duzza expozicija jer, par sec...? Lepo izgleda voda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Februar 8, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Gliga, , malo duzza expozicija jer, par sec...? Lepo izgleda voda... 1.6s, F4, ISO 80 na A-510 i lepi dzepni stativ A evo i jos nekoliko od pre koju godinu, da se prisetimo kako je bilo (jel se primeti da volim mostove? ) Sve slike su bez bilo kakvog PS-ovanja, direkt iz tada Canon A-60. Tek sad otkrih forum fotografija, cini mi se da imam materijala za svaku temu, samo ne bi bilo u redu da ih sve odjednom opsedam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Sava - Sabac, 08.02.2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu ovaj most u magli je do 00...! Bravo, bravo, bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan panorama (spojene dve fotke ) .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kod Mitrovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Izletiste Zabran u Obrenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Mart 23, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Mart 26, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I jedna patkica na Savi. Da nije pitoma rekao bih da je divlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan malo da se prikljucim temi..sava izmedju macvanske i sremske mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bravo gospodo !!! Kao veliki zaljubljenik u reku cini mi se da svaku od Vasih fotografija imam u glavi kao vec vidjeno .Zao mi je sto nisam kao Vi to belezio aparatom ...vise sam se prepustao culima u tim trenucima i naravno ribolovu. Samo napred jer je reka vecita inspiracija i nema lose fotografije sa nje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke!Nekako mi na njima Sava izgleda cistije a Dunav manje mutan. Nestrpljiv sam da vidim jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Sava kraj Obrenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...