jasminko VIR 1416 Napisano Jul 15, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem FZ6, N verziju. Pratim oglase, ali ne stižem da obiđem i pogledam ono što mi se učini da valja a da je cena normalna. Dok se ja organizujem i dođem motor se proda i to tako da i ja prisustujem prodaji jer sam zakasnio 10 minuta. Pa rekoh, ajde da i ovde oglasim da tražim, više nas će lakše naći nešto interesantno. U igri mi je i Kawasaki ER6 takođe u N verziji. Pa ako neko zna nekoga ..... ............. neka javi. Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jul 15, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je uvezao taj model, evo zatrazicu mu par slika i generalije... Mogu otici i da pogledam kada stigne, poslusam. Od njega sam satelis-a pazario... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jul 15, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da je kao casa, daj Jasminko broj na PP, da ti prosledim sve sto mi je poslao, da vas povezem pa se cujte... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Jul 15, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Čuli smo se. Hvala N.F.S. , to jest Nešo . To je ekstra stanje i motor da ga uzmeš za sebe, paziš, maziš i zoveš ga Đole , ko voli naked motor. Međutim, meni treba za neke druge namene pa je, pogotovo dok ga registrujem i ugradim u njega sve što mi treba da bude meni funkcionalan, za mene mnogo novca. A ne žurim, nije hitno. Juče mi je pobegao jedan za nijansu možda u lošijem stanju, registrovan itd..itd, za 2300 eura. E to je bila prilika ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jul 15, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cene su takve kakve su, i ja sam se iznenadio. Znam koliko su kostali ti motori. Meni pre neki dan uputi poruku covek iz Nis-a, nudi mi cbf600 u zamenu za suzanu i ceni je 3800e (Karburator verzija, 2005 godiste). Precutah mu detalj da ja za 1000e manje prodadoh isti model ali u salon stanju sa brdom (ne kineske) opreme. Kaze u zameni je ta cena, odgovorih mu da mi odgovara, uz napomenu da je kod mene cena u zameni 5800! More.... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.bravo.Te gluposti kao u zameni cena veca....pa i moj(tvoj) motor/auto u zameni cena veca i dodjes na isto....vise puta smo komentarisali da su cene nerealne,ali..... Promenio Jul 15, 2021 član Eol 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...