stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da ću ovako brzo ovo da pišem ali eto juče kad sam se vraćao sa posla vozilo ispred mene je naglo promenilo smer pošto je na tom delu put malo uži isprečilo je obe trake ja nisam imao gde krenuo sam levo da izbegnem i ona je krenula levo verovatno da na tom putu uradi polukružno ne znam samo kako bi uspela uglavnom udario sam je bočno u vrata i završio pod njenim autom jel možete da verujete da nije stala dok auto nije udario u ivičnjak e sad mene zanima na motoru nemam puno oštećenja a pošto čekam poziv na sud da li smem da ga sređujem ili da čekam izvinjavam se na dužem tekstu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio uvidjaj?Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Da ali mene je hitna odvezla pre završetka sinoć sam bio samo da dam izjavu u sup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Jel priznala da je kriva?Послато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo je pričala nisam te videla šta tražiš tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5458 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ona kriva, ako se tako utvrdi, onda moraju da urade uvidjaj motora iz osiguravajuce kuce. Sto znaci da ne smes nista da diras dok ti oni ne kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Uff, zavisi od situacije na uviđaju, ali na sudu može reći da je dala migavac da skrene ili tako nešto. Desilo se i meni, lik nije dao migavac, ja krenuo u preticanje, on levo na mene, ja na kočnicu, udarim ga, ali malo, u zadnje levo krilo. Šteta minimalna, neka kamera, nema svedoka, pozovem poznanika policajca kaže mi da postoje šanse da dobijem makar delimično krivicu, ako nema štete i povreda da iskuliram policiju. Kaže svako svoje nek popravi. Eto, nimalo prijatno saznanje. Nadam se da ćeš isterati pravduПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ona kriva, ako se tako utvrdi, onda moraju da urade uvidjaj motora iz osiguravajuce kuce. Sto znaci da ne smes nista da diras dok ti oni ne kazuAko si osiguranik i član AMSS-a, imaš pravo na besplatnu procenu štete od strane AMSS-a. Taj dokument ti može mnogo pomoći kasnije kod naplate osiguranja. Dakle kad NJENO osiguranje uradi procenu štete (nezavisno od toga da li ćeš cimati privatno drugog procenitelja) možeš popravljati motorПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan A nisam kod njih nemam ništa iskreno ja bih samo da se to što pre završi uopšte ne razmišljam o parama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5458 Napisano Jul 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, stryker_026 said: A nisam kod njih nemam ništa iskreno ja bih samo da se to što pre završi uopšte ne razmišljam o parama Strpi se, ako je ona kriva onda ce njeno osiguranje da posalje procenitelja da ti pogleda moto To tako ide i ne moze drugacije Promenio Jul 15, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Žmigavci dva su oštećena iskrivila mi se poluga prednje kočnice ima izguljene farbe na toj strani gde je klizao ulubljen auspuh hladnjak je koliko sam video čitav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jul 15, 2021 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel si je u prednja vrata udario? Cekaj zapisnik, nemoj nista da radis. Ako ti se bas vozi, vozi ga tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Meni se slična stvar desila samo kolima. Čovek jednostavno nije stao na znak stop... Ne diraš ništa dok ne dođe procenitelj štete iz osiguranja, takođe čekaš da policija izveštaj okači online kako bi tvoje osiguranje moglo da skine izveštaj. Onda nakon toga ideš u njeno osiguranje i prebijaš sa njima štetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Jel si je u prednja vrata udario? Cekaj zapisnik, nemoj nista da radis. Ako ti se bas vozi, vozi ga tako... Da u prednja i završio sam pod auto žena me uopšte nije videla kaže auto stao tek kad udario u ivičnjak suprotne trake i morala da se vrati u nazad da mogu da se izvučem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan E mislim da ima neka fora da ako te udari drugo vozilo iza stuba vozacevih vrata dok si ti bio u preticanju ili u drugoj traci onda je on kriv ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kočio. Da sam čekao da ga udarim u prednji točak, ko zna kako bih završio. Udario sam ga u zadnje krilo i zadnja vrata. Lik mi rekao "jbg, nisam te video, nadoknadi ću ti štetu", nakon par dana kad sam ga pozvao kaže mi "ti si kriv, udario si me odpozadi, raspitao sam se". Ja mu se lepo zahvalim i platim iz svog džepaПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jul 15, 2021 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Idi ti kod doktora opet na snimanje. Nije ti dobro, sve te boli... Pa nek ona ponovo "ne gleda". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad čekam red zakazali mi konzrolu od juče a nisam ni pokušao da kočim video sam da ništa ne bih postigao ovo što sam uradio bilo je da prođem sa najmanje štete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta reci, pogotovo sto je vecinu stvari tesko dokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan To mi je problem što se ne sećam da li je uopšte dala žmigavac ja sam ubeđ da nije ali nisam siguran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je kao dokaz prihvatljiv snimak sa onih akcionih kamera... mada to bi znacilo da gde god krenes moras da nosis to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan A i migacav nije bitan... jer cak i da je dala prvo mora da se uveri da je bezbedno da se prestroji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Šta da se uveri kad u ogledalo gleda samo kad se šminka? A pogled preko ramena da ne spominjem...Послато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Meni se skoro desilo u surcinu da sam krenuo da preticem i lik ispred mene je samo krenuo skrenuo u levu traku. Jedva sam ga izbegao. Na kraju sam stao pored lika i vidim da je sa cerkom u kolima. Kad sam mu rekao da je mogao da me obori rekao je "jbg nisam te video , sta sad" ni izvini. Kad sam ga pitao jel bi mu to bio ok izgovor da je isto tako neko udario njegovu cerku on me napusio i poceo da preti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Xnikolax said: Ne znam koliko je kao dokaz prihvatljiv snimak sa onih akcionih kamera... mada to bi znacilo da gde god krenes moras da nosis to Ne znam ali meni je bila u planu kupovina jedne do kraja ove nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...