peratrap 787 Napisano Jul 13, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan dok smo silazili sa Transfagarasana Link Sharing LINKSHARING.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (23.1 MB) Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Meda?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16385 Napisano Jul 13, 2021 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Maa jok ... Rumunska bezrepa veverica Spoiler ..... .... Kaj ti je to tovariš; paradižnik ? Рибизла, пизда ти материна ! Promenio Jul 13, 2021 član drs 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18083 Napisano Jul 13, 2021 Integrisan, 5352 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko da nije onaj moj mravojed otisao preko Dunava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 13, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, drs je napisao: Maa jok ... Rumunska bezrepa veverica Prikaži sakriveni tekst ..... .... Kaj ti je to tovariš; paradižnik ? Рибизла, пизда ти материна ! Gigantski karpatski miš puać!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 771 Napisano Jul 14, 2021 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naleteo na dva komada,hrane iz iz automobila pa jos strucnjaci stanu u sred krivine da ih slikaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od silne civilizacije na tom putu vec su se pripitomili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Partiota je napisao: Ja sam naleteo na dva komada,hrane iz iz automobila pa jos strucnjaci stanu u sred krivine da ih slikaju Upravo tako. Ne zele oni da predju, nego da se ogrebu za malo klope Od mene je mecka bezala, jer sam zavrnuo gas na izlasku iz krivine jos pre nego sto sam je video, a onda je bilo kasno da ukocim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano Jul 14, 2021 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je Evropska unija,i mečke im pitome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...