Nikola Simic 134 Napisano Jul 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Prodajem korišćenu tank torbu marke Moto Detail zapremine 16 litara sa mogućnošću proširenja na 25 litara. Torba jeste korišćena, ali je sasvim korektno očuvana. Potpuno je funkcionalna. Svi rajsferšlusi funkcionišu bez greške. Kačenje torbe na rezervoar je preko izuzetno jakih mangeta koji su postavljeni u osnovi torbe. Ima četiri spoljna džepa. Sa gornje strane torbe se nalazi providni sloj ispod koga je mesto za kartu ili navigaciju. Poseduje i kišnu navlaku koja takođe sa gornje strane ima providni (vodonepropusni sloj). Koristio sam je pri dugim putovanjima i nemam ni jednu zamerku. Cena je 5500 din. Kontakt preko pp ili na broj telefona 0649257676. Slike torbe u nastavku: Promenio Jul 13, 2021 član Nikola Simic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Стави коју слику. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Marko05 je napisao: Стави коју слику. Inicijalno sam postavio samo tekst i objavio greškom pre postavljanja slika. Sada sam izmenio prvu objavu i dodao slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Može za 40e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...