acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nema podataka da li je nešto promenjeno na agregatu, ali je sigurno da su ram, zadnja viljuška, ogibljenje i kočnice iste kao na modelu DB7. Na slici se vidi da su clip-on ručice zamenjene streetfighter kormanom i da je prednja maska smanjena. Pune specifikacije i nove slike biće dostupne nakon sajma u Milanu u novembru. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/October/6-12/oct1008-new-bimota-db8-spied/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili kako ovo izgleda!!! :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan E, drugovi moji, ovo je bolest u boji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili kako ovo izgleda!!! :o :o :o :o Kao BIMOTA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bas kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Blesava jeste, ali da sam odusevljen - i nisam nesto. Ima i lepsih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bimote nije bitan izgled koliko je bitno ono što se dobija sklopom svih dijelova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bimota je konačno dobla ono što joj ej nedostajalo a to je dovoljno snažan agregat iz 1098 (obična varijante, ne R) džabe se oni trude i sve naprave kad motor ima 95ks. ovo je prava stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bimota je konačno dobla ono što joj ej nedostajalo a to je dovoljno snažan agregat iz 1098 (obična varijante, ne R) džabe se oni trude i sve naprave kad motor ima 95ks. ovo je prava stvar... Ma meni bi najviše legla ona TESI I, II,II D, nije bitno koloko konja, ja sam dovoljan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Auh strava je..Ja sam skoro nesto gledao DB7, ali zato je ova za ljubitelje naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...