Kalesin 575 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem set guma skinula sa mog KTMa, imaju odličnu duboku šaru, nisu triuglaste kockaste ili na ćoše...Diablo Rosso 3 (stigle mi nove Rosso 4 pa su ove sad višak) 120/70 ZR 17 dot 0717 160/60 ZR 17 dot 2516 cena za set 80€ ne šaljem ih poštom trebalo bi doći po njih telefon 063351324 (sms, viber, whatsapp) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jul 8, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim da katemdzija ne potrosi zadnju gumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha, pa nisam stigla, a ujedno ja i motor smo tu negde zajedno na 200kg pa trošenje ide teško a došle rosso 4 i krenuli balci ...moram reći da 4ka bolesno ali bolesno drži kao zalepljena za asfalt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 8, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislis katemdzinica. Ova guma je zakon, jako lepa iskustva sa njom. Skoro sam se snasao za gume, da mi sad trebaju nebi razmisljao sekunde, vec bi ih rezervisao. Ali ko ih kupi bice pravi potezPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1960 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Već smo se koleginica i ja dogovorili oko prodaje. Jedini problem je slanje, ovom prilikom molim da se javi dobrovoljac od kolega koji može da preuzme gume od nje i pošalje meni na autobus ili brzu postu. Naravno platicu sve sto treba za uslugu i izgubljeno vreme. Ako se neko pre javi za gume neka budu njemu prodate, toliko od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1960 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Organizovano sve, da javim na vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se snašao! U zdravlje da ih voziš i da sledeće nove kupiš! Može lock 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...