Darko Mihajlovic 4352 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 1200f . Motor je registrovan jos godinu dana , ja sam licno vlasnik i na mom je imenu . Na motoru je 58.000 km ... na 55.000 km je uradjeno sledece : - Zamena ulja , Katana 10w/40 - Zamena filtera ulja - Zamena filtera vazduha - Zamena ulja u kardanu , motorex 80w 90 - Zamena antifriza - Zamena ulja u kocnicama i kvacilu - Zadnja guma nova - Nov akomulator , u garnciji je jos 2,5 god Posedujem sva tri fabricka kofera , i sa jednim kljucem otkljucava se sve. motor je trenutno bez ulaganja ikakvog . Cena je 6700 i poprilicno je bez ono spustanja 200,300,500e ... najjeftiniji vfr na oglasima , a deluje jedini fabricki skroz... ima ih i za 7500 i 7800 14 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2092 Napisano Jul 6, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prelep.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan opis vise nije bas najtacniji.. s obzirom da se motor vozi svaki dan , dodje vreme ( jos nekih 500 km ) do ponovnog malog servisa... da, na oglasima je trenutno jedan motor koji me veoma zanima , pa s tim u vezi cena ide na strmoglavih 6400e ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ti nije legao VFR i što ti se V agregat ne sviđa. Meni otkako sam seo na V, više nijedan redni neće biti zanimljiv. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije da mi nije legao …znas da ja radim u bolnici i vikendom sviram .. pocele svirke ,onako bas usiljeno , od nekih putovanja u neko skoroje vreme nema nista , a da ga vozim po gradu - ne prija ni meni ni njemu .. dok nisu bile aktuelne svirke zbog korone - odvozasmo se lepo na par turica i tu je neprikosnoven ! Samo ja koristim motor bas svaki dan , do pekare , u prodavnicu , na kafu sa klijentom , do posla .. bukvalno za sve , kad je lepo vreme .. mislim , nije bas za to vfr 1200… a inace da , taj v4 zvuk ili volis ili ne … ja sam izgleda od onih koji ne vole … pokusao sam sa otvorenom klapnom- ali i dalje ne … da budzim neki auspuh - ne bih , volim da mi motor bude fabrika Promenio Septembar 7, 2021 član Darko Mihajlovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to u pitanju onda si 100% u pravu. Velik je VFR1200 za po gradu. Na šta si naišao od motora ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sam prodao cbr , plan je bio da kupim nov cbr650r … medjutim - svi reservisani … onda se pojavio jedan primerak , u crnoj kolir semi koji je ostao , em sam na njemu dobio popust em se pojavio. Zovem deltu i bratic koji se javio kaze kako ipak nema vise ni jedan i kako je i taj prodat. Kasnije se igrom okolnosti moj drugar nadje sa direktorom delte i na kraju ipak postoji taj jedan .. medjutim , ja vec kupio vfr … Malo sam se nervirao zbog tog indijanca , ali svakako - bili mi slobodni vikendi pa sam se vozikao po srbiji , i shvatio da je totalno top prica taj vfr1200 za to .. i kao pojava , gde god sam se pojavio svi prilaze , svi se nesto odusevljavaju , i motor je stvarno zver ..mislim da nema konkurenciju u svojoj klasi kako ide i kako koci … i bilo mi to sve ok do trenutka kad je poceo da mi koristi samo za grad … tu se pokazu i mane - mali rezervoar - mala autonimija - na svakih 150-180km moras na pumpu. Veliki , tezak , po gradu i troskari 7 ili 7,5 … i jebi ga…. tako da , plan je neki - prodajem ga , kaparisem novi cbr , budem zimus bez motora ali na leto uletim u novu makinu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte ti nije loš izbor. CBR650R se pokazao kao svestran i dobar motocikl. Srećno sa prodajom VFR-a i sa kupovinom novog CBR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najbitnije - redna 4 i ta simfonija od zvuka ( salim se )Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Darko Mihajlovic je napisao: Sto je najbitnije - redna 4 i ta simfonija od zvuka ( salim se ) Sent from my iPhone using Tapatalk Svako ima svoj tip agregata koji mu se sviđa. Neke oduševi V i zvukom i karakteristikama. Neki ne mogu da ga čuju. Nekima je redni dosadan, a nekima ne. Svako ima svoju bolest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kaze : svaka budala ima svoj ringispil ! 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Up . Juce uradjen servis … kupljeni novi rukohvati … samo ceka novog vlasnika Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1240 Napisano Septembar 28, 2021 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ау какав строј Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16401 Napisano Septembar 28, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi kod mene trajalo 30 godina koliko ja prelazim. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god prođem pored VMC, bacim oko da je vidim...tako i danas, gledam je okupanu suncem, baš lep motor... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih ovo videti uzivo Nisam imao prilike da bacim oko na njega uzivo samo na slikama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1854 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih ovo videti uzivo Nisam imao prilike da bacim oko na njega uzivo samo na slikama Ponesi novac kad krenes.Jer neces odoleti da ne kupis.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 8, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2021. at 19:59, mladenjanjusevic je napisao: Voleo bih ovo videti uzivo Nisam imao prilike da bacim oko na njega uzivo samo na slikama Ako bi ga probao, to je to. Jako luda sprava. Ne znam da li jace ubrzava ili bolje koci. Nerealan motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Spustio sam cenu za vfr na 6.000e fiksno. Ovo je poslednje spusanje cene do isteka oglasa. Ako ne ode - ide u garazu , i na leto vracam cenu pa kad se proda - prodao se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 5, 2021 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vozili se zajedno za vikend... Na pravcu, kada da gas i prođe pored tebe, osetiš se kao da stojiš. I po krivinama ide ko sumanut... A tek kako moćno izgleda kada ga pogledaš sa strane... Da umem da vozim, ovo bi mi bio dream bike. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Novembar 10, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Deki , moze biti tvoj za tricavih 12 ljubicastih hahahha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas ..Sent from my RMX3085 using Tapatalk 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan prodat 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan E sad si me zajebo.Taman sam hteo da rešimo kad ono.Prelep motor,sa srećom da pazariš novo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...