TA96 300 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svaka prodavnica moto opreme u Bgd koja prodaje lance ima i ove lancanike. KDM, Gevara, MotoTim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Lalajko. Valjda ce me zakaciti neka slobodna subota pa da obidjem ti par koje eventualno mogu da imaju a mozda se javi i Dzolaja. Koju marku po tvom misljenju treba uzeti ili izbegavati? Sunstar je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Octobar 10, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i JT je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Da ti izadjem u susret i ja radim u Guevari.Nazovi sutra od 10-15h na tel.011/ 3130 587 Neznam zasto menjas samo prednji, nikad ali nikad nemenjaj samo lancanike jedino ako imas zadji i lanac pa ti fali prednji. Ako zamenis samo lancanike onda ces sjebati ono lanca sto ti je ostalo ili ako zamenis lanac onda ce njega sjebati lancanici. Uvek se menja komplet to nije fora to je tako. Ovo ti pisem a neznam iz kog ti razloga treba prednji lancanik. Nazovi sutra i trazi Bobana pa cemo videti sta mozemo da uradimo.Mi imamo JT lancanike i DID lance. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...